Spausdinti šį puslapį

Konfiskuoti nelegaliai laikomi ginklai

Pir­ma­die­nį ra­jo­no po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­to pa­rei­gū­nai kon­fis­ka­vo ne­le­ga­liai lai­ko­mus gin­klus bei su­lai­kė jais dis­po­na­vu­sius as­me­nis.

Pa­sak Po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­to at­sto­vės spau­dai As­tos Kro­ger­tie­nės, pa­rei­gū­nai tu­rė­jo ope­ra­ty­vi­nės in­for­ma­ci­jos, jog vie­nas iš su­lai­ky­tų­jų tu­ri ne­le­ga­liai lai­ko­mų gin­klų bei bra­ko­nie­riau­ja.

Gruo­džio 10 d. Žel­vos se­niū­ni­jo­je Bar­kuš­kio kai­me bu­vo su­reng­ta pa­sa­la ir su­stab­dy­tas au­to­mo­bi­lis „Au­di 80“. Jį vai­ra­vo 33 me­tų Bar­kuš­kio kai­mo gy­ven­to­jas R. D. Kar­tu va­žia­vo 45 me­tų V. D. iš But­kū­nų kai­mo ir šir­vin­tiš­kis 24 me­tų A. S. Vy­riš­kiai bu­vo iš­si­ruo­šę į me­džiok­lę, o su sa­vi­mi ve­žė­si tris dvi­vamz­džius šau­tu­vus.

Vi­si trys įta­ria­mie­ji bu­vo dviem pa­roms su­lai­ky­ti. Tą pa­čią die­ną jų na­muo­se at­lik­tos kra­tos. Pas V. D. su­gy­ven­ti­nę Žel­vos se­niū­ni­jo­je, Go­jiš­kio kai­me, ras­tas ir pa­im­tas graiž­tvi­nis šau­tu­vas su op­ti­niu tai­kik­liu, 17 vie­ne­tų 12 ka­lib­ro me­džiok­li­nių šo­vi­nių, 35 ma­žo ka­lib­ro šo­vi­nu­kai ir 54 ka­ra­bi­no šo­vi­niai.

Bart­kuš­kio kai­me gy­ve­nan­čio R. D. su­gy­ven­ti­nės na­muo­se ras­tas ir pa­im­tas graiž­tvi­nis šau­tu­vas su op­ti­niu tai­kik­liu, graiž­tvi­nis šau­tu­vas su dur­tu­vu ir op­ti­ka bei mai­še­lis su re­vol­ve­rio da­li­mis.

Ra­jo­no po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­te dėl ne­tei­sė­to dis­po­na­vi­mo šau­na­mai­siais gin­klais ir šaud­me­ni­mis pra­dė­tas iki­teis­mi­nis ty­ri­mas.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)