Spausdinti šį puslapį

Kovos pasauliniame superturnyre

Lap­kri­čio 10 die­ną, šeš­ta­die­nį, Vil­niu­je, SIEMENS are­no­je, vyks pa­sau­li­nis bu­ši­do su­per­tur­ny­ras HERO‘S WORLD SERIES 2012. Jam ren­gia­si ir du ko­vų meist­rai iš Uk­mer­gės – Te­odo­ras Aukš­tuo­lis bei Min­dau­gas Verž­bic­kas.

 

Uk­mer­gė iš­au­gi­no ne vie­ną ži­no­mą im­ty­nių ko­vų meist­rą, tarp ku­rių – per­ga­les tur­ny­ruo­se ski­nan­tis Te­odo­ras Aukš­tuo­lis.

Ren­gi­nio or­ga­ni­za­to­riai sir­ga­liams ža­da ne­pa­mirš­ta­mų vaiz­dų, nes į ko­vas stos tik ge­riau­sie­ji iš ge­riau­sių­jų. Gar­bės, šlo­vės ir ryž­to ku­pi­no­se ko­vo­se su­si­tiks pa­sau­lio iš­rink­tie­ji, at­sto­vau­jan­tys sa­vo ša­liai ir ko­vos sti­liui.

Ger­bė­jai kvie­čia­mi ne­pra­leis­ti pro­gos pa­jus­ti ad­re­na­li­no sko­nį, ste­bint Ja­po­ni­jos, An­gli­jos, Len­ki­jos, Ka­zach­sta­no, Olan­di­jos, Vo­kie­ti­jos, Lat­vi­jos, Es­ti­jos ir Lie­tu­vos spor­ti­nin­kus.

Šia­me su­per­tur­ny­re uk­mer­giš­kis T. Aukš­tuo­lis (svo­rio ka­te­go­ri­ja – 93 kg, s. k. CUNAMIS / UKMERGĖS DZIUDO KLUBAS) su­si­kaus su ko­vo­to­ju iš Vo­kie­ti­jos Hen­drik Os­chmann. Įspū­din­gai at­ro­dan­tis vo­kie­tis yra lai­ko­mas stip­riau­siu Vo­kie­ti­jos MMA ko­vo­to­ju svo­rio ka­te­go­ri­jo­je iki 93 kg. Pra­ėju­sia­me HERO’S 2011 tur­ny­re vo­kie­tis ko­vo­jo su lie­tu­viu Egi­di­ju­mi Va­la­vi­čiu­mi. Hen­drik sa­ko: „Pri­va­lau re­a­bi­li­tuo­ti sa­vo ge­rą var­dą, tad grįž­tu pa­de­monst­ruo­ti sa­vo sir­ga­liams grei­tos ir gra­žios per­ga­lės.“

Vie­no­je iš la­biau­siai in­tri­guo­jan­čių va­ka­ro ko­vų su­si­kaus ir uk­mer­giš­kis M. Verž­bic­kas (77 kg, UKMERGĖS DZIUDO s. k.). Lie­tu­vį ja­po­nai jau pa­krikš­ti­jo pra­var­de „as­sas­sin“ už šal­tak­rau­jiš­ku­mą ko­vos me­tu.

Šį kar­tą Min­dau­gas su­si­kaus su An­gli­jos ko­vo­to­ju Ty­ren Pal­mer, at­sto­vau­jan­čiu gar­sia­jam An­gli­jos klu­bui „Com­bat Sports Aca­de­my“. T. Pal­mer me­ta iš­šū­kį Min­dau­gui sa­ky­da­mas, jog tai bus kerš­tas už Min­dau­go per­ga­lę prieš jo klu­bo ir tre­ni­ruo­čių drau­gą Craig Ro­o­ney An­gli­jo­je vy­ku­sia­me bu­ši­do tur­ny­re. Ko­vos me­tu nar­su­sis an­glas sieks at­sta­ty­ti su­svy­ra­vu­sią sa­vo klu­bo bei vi­sų An­gli­jos ko­vo­to­jų re­pu­ta­ci­ją.

T. Aukš­tuo­lio dar lau­kia ko­va Šve­di­jo­je lap­kri­čio 16 die­ną. M. Verž­bic­kas lap­kri­čio 30 die­ną ko­vos Lon­do­ne, o gruo­džio 16 die­ną lau­kia ko­va To­ki­ju­je, Ja­po­ni­jo­je.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)