Spausdinti šį puslapį

Kviečia į talką

Ak­ci­ja „Da­rom 2011“ ba­lan­džio 16 d. 10 val. kvie­čia uk­mer­giš­kius tvar­ky­ti ap­lin­ką bei rū­šiuo­ti at­lie­kas. Vie­nas ak­ci­jos tiks­lų – kad kuo ma­žes­nis at­lie­kų kie­kis pa­siek­tų są­var­ty­ną ir kuo dau­giau jų bū­tų iš­rū­šiuo­ta ir pri­duo­ta į at­lie­kų per­dir­bi­mo ben­dro­ves. At­lie­kos bus rū­šiuo­ja­mos į ko­mu­na­li­nes, elek­tro­ni­kos, ant­ri­nes ža­lia­vas bei pa­dan­gas ir ki­tas at­lie­kas.

 

Gedimino Nemunaičio nuotr.

Lie­tu­vo­je kas­met su­si­da­ro de­šim­tys tūks­tan­čių to­nų elek­tros ir elek­tro­ni­nės įran­gos at­lie­kų, ku­rios ke­lia pa­vo­jų ap­lin­kai ir žmo­nių svei­ka­tai. Nuo gam­tos po­vei­kio ar są­vei­kos su ki­to­mis me­džia­go­mis jo­se esan­čios  tok­si­nės me­džia­gos pa­ten­ka į ap­lin­ką ir už­ter­šia grun­tą, van­de­nį, orą, to­dėl bū­ti­na šias at­lie­kas su­rink­ti at­ski­rai ir per­dirb­ti.

„Da­rom 2011“ part­ne­ris Ga­min­to­jų ir Im­por­tuo­to­jų Aso­cia­ci­ja pri­si­de­da or­ga­ni­zuo­jant at­lie­kų su­rin­ki­mą ir iš­ve­ži­mą.

UAB „Uk­mer­gės pa­slau­ga“ pa­ža­dė­jo pa­sta­ty­ti du kon­tei­ne­rius Uk­mer­gė­je, į ku­riuos gy­ven­to­jai ga­lės mes­ti ne­nau­do­ja­mą elek­tro­ni­nę įran­gą. Kon­tei­ne­riai sto­vės nuo ba­lan­džio 12 iki 16 die­nos va­ka­ro už pre­ky­bos cen­tro ,,Pi­vo­ni­ja” esan­čio­je au­to­mo­bi­lių sto­vė­ji­mo aikš­te­lė­je bei Duks­ty­nos mik­ro­ra­jo­ne, Ve­te­ri­na­ri­jos gat­vė­je, au­to­mo­bi­lių sto­vė­ji­mo aikš­te­lė­je.

Jei­gu na­muo­se ar dar­bo­vie­tė­je tu­ri­te  se­nos bui­ti­nės tech­ni­kos ar elek­tros ir elek­tro­ni­nės įran­gos at­lie­kų, ku­rių ne­pa­jėg­si­te at­neš­ti iki kon­tei­ne­rio, įmo­nės dar­bi­nin­kai  iš­veš ne­mo­ka­mai.

Dau­giau in­for­ma­ci­jos tel. 8 600 90030, el. paš­tu at­lie­Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. (nu­ro­dy­ki­te sa­vo var­dą, te­le­fo­no nu­me­rį, ad­re­są ir ko­kias at­lie­kas rei­kia pa­im­ti).

UAB „Uk­mer­gės pa­slau­ga“ ak­ci­jos die­ną tal­ki­nin­kų su­rink­tas šiukš­les iš­veš į są­var­ty­ną.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)