Nors šią sa­vai­tę žie­mą iš kie­mo jau va­rė­me, žie­miš­kos pra­mo­gos dar tę­sia­si. Ki­tą šeš­ta­die­nį Uk­mer­gė­je vyks Žie­mos spor­to ir svei­ka­tos šven­tė. Jos or­ga­ni­za­to­riai ža­da pa­si­steng­ti, kad žiū­ro­vų jo­je ne­bū­tų – vi­si tap­tų da­ly­viais.

Uk­mer­giš­kiai šven­tės ati­da­ry­me lau­kia­mi ko­vo 3 die­ną 11 va­lan­dą prie „Ši­lo“ vi­du­ri­nės mo­kyk­los.

Pa­grin­di­nis ren­gi­nio or­ga­ni­za­to­rius – ra­jo­no sa­vi­val­dy­bė. Part­ne­riai – „Ši­lo“ vi­du­ri­nė mo­kyk­la, sa­vi­val­dy­bės vi­suo­me­nės svei­ka­tos biu­ras, Spor­to cen­tras.

At­ėju­sių­jų lau­kia vi­sas kom­plek­sas ren­gi­nių ir var­žy­bų mo­kyk­los sta­dio­ne, spor­to sa­lė­je, ba­sei­ne ir net miš­ke.

Miš­ko ta­ke­liais vin­giuos sli­di­nė­ji­mo var­žy­bų tra­sos. Jo­se kvie­čia­mi da­ly­vau­ti vi­si ati­tin­ka­mą in­ven­to­rių tu­rin­tys uk­mer­giš­kiai. Anot or­ga­ni­za­to­rių, sli­di­nė­ji­mo var­žy­bos ra­jo­ne ne­pel­ny­tai pa­mirš­tos, ta­čiau gai­vin­ti tra­di­ci­jas nie­kuo­met ne­vė­lu.

Spė­ju­sie­ji pa­mėg­ti to­kią spor­to ir svei­ka­tos stip­ri­ni­mo ša­ką kaip šiau­rie­tiš­kas vaikš­čio­ji­mas taip pat ra­gi­na­mi ne­pa­mirš­ti laz­dų.

Gry­nu miš­ko oru pa­kvė­puo­ti bus ga­li­ma ir be­si­vė­ži­nant ar­kliu­ko trau­kia­mo­mis ro­gė­mis. Abe­jin­gų tu­rė­tų ne­lik­ti žie­mos es­ta­fe­čių var­žy­bo­se. Mies­te­lė­nai ga­lės bur­tis į šei­my­ni­nes ko­man­das, kvie­čia­mi da­ly­vau­ti įvai­rių įmo­nių ir or­ga­ni­za­ci­jų at­sto­vai.

Mo­kyk­los sta­dio­ne pla­nuo­ja­ma su­reng­ti žie­mos fut­bo­lo bei tin­kli­nio var­žy­bas.

Or­ga­ni­za­to­riai pra­si­ta­rė, kad vi­sų da­ly­vių lau­kia ma­lo­nūs siur­pri­zai. Vie­nas iš jų – ne­mo­ka­mas abo­ne­men­tas ap­si­lan­ky­ti mies­to ba­sei­ne.

Kuo­met šven­tė šur­mu­liuos mo­kyk­los pri­ei­go­se, spor­to sa­lė­je vyks ra­jo­no krep­ši­nio pir­me­ny­bės, o ba­sei­ne – vai­kų plau­ki­mo tur­ny­ras.

Ama­ti­nin­kų mu­gė­je pre­kiaus bi­ti­nin­kai, žo­li­nin­kai, rank­dar­bius siū­lys ra­jo­no moks­lei­viai, ne­įga­lie­ji. Ap­link lau­žą su­si­bū­ru­siems šven­tės da­ly­viams nuo­bo­džiau­ti ne­leis liau­diš­kos mu­zi­kos ko­lek­ty­vas.

Pra­mo­gau­to­jai ir spor­ti­nin­kai ga­lės pa­si­stip­rin­ti ka­rei­viš­ka ko­še, o jei at­si­ras suž­var­bu­sių­jų – šil­dys svei­kuo­lių ar­ba­ta.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų