Spausdinti šį puslapį

LESTO už socialiai atsakingą veiklą pelnė apdovanojimą

AB LESTO įvertinta Vilniaus universiteto Ryšių su visuomene magistrantų organizuotame konkurse „PR LAPĖS“. LESTO pripažinta „Metų socialiai atsakingiausia Lape 2013“. Apdovanojimą bendrovė pelnė už įgyvendinamą socialinės atsakomybės ir darnaus vystymosi projektą „Tiek, kiek reikia daugiabučiui“.

Konkurso nugalėtojus iš šešiolikos konkurso dalyvių pateiktų komunikacijos projektų išrinko penkiolikos ekspertų komisija.

 

Apdovanojimai skirti pagal 6 kategorijas: „Metų komunikacijos LAPĖ“, „Metų taupioji LAPĖ“, „Metų kūrybiškiausia LAPĖ“, „Metų novatoriškiausia LAPĖ“, „Metų socialinių tinklų LAPĖ“ ir „Metų socialiai atsakingiausia LAPĖ“. Platesnė informacija apie apdovanojimus pateikiama VU Komunikacijos fakulteto puslapyje – http://www.kf.vu.lt/.

Socialinės atsakomybės projektą „Tiek, kiek reikia daugiabučiui: saugūs ir taupūs namai“ kartu su socialiniais partneriais UAB „Mano būstas LT“, UAB „ACME Europe“ ir UAB „Elektros taupymo sprendimai“ LESTO įgyvendino siekiant atkreipti visuomenės dėmesį į energijos tausojimą ir saugumą bendrosiose namo erdvėse. Projekto metu keturiuose skirtingų miestų daugiabučiuose bus įrengtas pavyzdinis saugus ir taupus bendrųjų erdvių – laiptinių ir jų įėjimų – apšvietimas. Taip pat parengtos rekomendacijos visiems gyventojams ir namų bendrijoms, leisiančios pasirinkti geriausius bendrųjų patalpų apšvietimo ir energijos tausojimo sprendimus.

LESTO projektas „Tiek, kiek reikia“, skatinantis racionalų elektros vartojimą, vykdomas nuo 2009-ųjų metų. Bendrovė projektą organizuoja keliomis kryptimis, efektyvaus elektros vartojimo svarbą akcentuodama atskiroms vartotojų grupėms: gyventojams, verslo įmonėms, viešosioms įstaigoms. Racionalaus elektros energijos vartojimo skatinimas yra viena iš prioritetinių AB LESTO socialinės atsakomybės krypčių, prisidedanti prie aplinkos ir energetinių išteklių tausojimo bei šalies įsipareigojimų vykdant Europos Sąjungos klimato kaitos programą. Platesnė informacija apie projektą pateikiama interneto svetainėje www.tiekkiekreikia.lt.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)