Metų pabaigoje apdovanojo verslininkus

Pa­si­bai­gus me­tams, ne­li­ko ne­pa­ste­bė­ti ge­riau­si ra­jo­no ver­sli­nin­kai bei jų in­dė­lis į mū­sų ra­jo­no eko­no­mi­kos plėt­rą. Įmo­nes, ku­rių va­do­vams bu­vo įteik­tos ra­jo­no me­ro Al­gir­do Ko­pūs­to pa­dė­kos, re­ko­men­da­vo Vil­niaus pre­ky­bos, pra­mo­nės ir ama­tų rū­mų Uk­mer­gės fi­lia­las.

Ligitos Juodvalkienės nuotr. Bu­vo pa­gerb­ti ge­riau­si ra­jo­no ver­sli­nin­kai.

Mi­nist­ro Pir­mi­nin­ko An­driaus Ku­bi­liaus pa­dė­ka įteik­ta bu­vu­siam fi­lia­lo va­do­vui Re­gi­man­tui Ba­ra­vy­kui. Prem­je­ras tei­gia­mai įver­ti­no il­ga­me­tį jo triū­są, ini­cia­ty­vas bei ben­dra­dar­bia­vi­mą ra­jo­no ir ša­lies la­bui. Ap­do­va­no­ji­mas įteik­tas Vil­niaus pre­ky­bos, pra­mo­nės ir ama­tų rū­mų 20-me­čio pro­ga. Pa­dė­ką įtei­kė Vil­niaus pre­ky­bos, pra­mo­nės ir ama­tų rū­mų Ver­slo plėt­ros sky­riaus ve­dė­jas Juo­zas Jar­ma­la.

Sa­vi­val­dy­bės me­ro pa­dė­ka už sėk­min­gą ver­slo plėt­rą ir nau­jų aukš­tos ko­ky­bės ga­mi­nių įsi­sa­vi­ni­mą bu­vo įteik­ta  UAB „Ume­ga“ ge­ne­ra­li­niam di­rek­to­riui To­mui Džiu­gui.

UAB „Lik­me­rė“ ge­ne­ra­li­nis di­rek­to­rius Min­dau­gas Kas­maus­kis ap­do­va­no­tas už ge­ros va­dy­bos prak­ti­kos tai­ky­mą, už nuo­la­ti­nę pa­ra­mą Uk­mer­gės ga­bių vai­kų fon­dui.

UAB „Stan­se­fab­rik­ken“ ge­ne­ra­li­niam di­rek­to­riui Vir­gi­ni­jui Jurk­štui – pa­dė­ka už dar­bo są­ly­gų ge­ri­ni­mą, nau­jų tech­no­lo­gi­jų die­gi­mą.

UAB „Au­di­to­rių pro­fe­si­nė ben­dri­ja“ va­do­vė Al­do­na Ka­bo­kie­nė bu­vo įver­tin­ta už il­ga­me­tį ben­dra­dar­bia­vi­mą su Uk­mer­gės sa­vi­val­dy­be.

Vil­niaus pre­ky­bos, pra­mo­nės ir ama­tų rū­mų ge­ne­ra­li­niam di­rek­to­riui Bo­ri­sui Zau­bi­do­vui mū­sų ra­jo­no va­do­vai pa­dė­ko­jo už il­ga­me­tį Vil­niaus pre­ky­bos, pra­mo­nės ir ama­tų rū­mų ben­dra­dar­bia­vi­mą su Uk­mer­gės sa­vi­val­dy­be.

Me­ras pa­brė­žė, kad di­džiau­sią in­dė­lį į ra­jo­no biu­dže­tą at­ne­ša ver­slas. Anot jo, mū­sų ver­sli­nin­kams rei­kia ne pa­ra­mos, o tik ga­li­my­bės kuo ge­riau at­si­skleis­ti sa­vo pa­si­rink­to­je veik­lo­je. Į tai tu­rė­tų at­kreip­ti dė­me­sį ir ša­lies val­džia – kur­da­ma kuo pa­lan­kes­nius ver­slui įsta­ty­mus, o tuo pa­čiu ir tin­ka­mas są­ly­gas.

Ap­do­va­no­ji­mai bu­vo įteik­ti „Ku­rė­nų už­ei­go­je“. Ofi­cia­lios da­lies rim­tu­mą pa­kei­tė šven­ti­nė pro­gra­ma – Ka­lė­dų Se­ne­lis su Snie­guo­le bei kau­kių kar­na­va­las.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Daugiau šioje kategorijoje:

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų