Nesulaukia gatvės atidarymo

Mies­to cen­tre gy­ve­nan­tis uk­mer­giš­kis tei­ra­vo­si, ko­dėl ne­pa­lei­džia­mas eis­mas Vie­nuo­ly­no gat­ve. Žmo­gui at­ro­do, kad jos re­konst­ruk­ci­ja jau iki galo už­baig­ta, tad kam truk­dy­ti eis­mą mies­te.

„Gir­dė­jau, kad gat­vės ne­ati­da­rys tol, kol ne­su­re­mon­tuos Mai­ro­nio gat­vės, bet juk ten dar­bai už­stri­gę ir ka­žin, ka­da baig­sis, o Vie­nuo­ly­no gat­vė jau vi­sai baig­ta“, – kal­bė­jo žmo­gus.

Ra­jo­no Sa­vi­val­dy­bės ūkio sky­riaus ve­dė­jas Kęs­tu­tis Jur­ke­vi­čius pa­tvir­ti­no, kad Mai­ro­nio, Vie­nuo­ly­no ir Kęs­tu­čio gat­vių re­konst­ruk­ci­ja ­– vie­nas ben­dras pro­jek­tas, tad iš es­mės vi­sų gat­vių pri­da­vi­mas vals­ty­bi­nei ko­mi­si­jai tu­rė­tų vyk­ti vie­nu me­tu.

Vil­ma NEMUNAITIENĖ

Vie­no­je iš pro­jek­to dedamųjų­ – Kęs­tu­čio aikš­tė­je vi­si nu­ma­ty­ti dar­bai jau iki galo at­lik­ti, tuo tar­pu Mai­ro­nio gat­vės re­mon­tas dėl ši­lu­mos ūkio per­da­vi­mo pro­ble­mų skau­džiai už­stri­go. Vis dėlto ti­ki­ma­si, kad dar­bai ne­tru­kus pa­ju­dės. Kad gy­ven­to­jams bū­tų bent kiek pa­to­giau, ne­lau­kiant, kol bus su­tvar­ky­ta gat­vės dan­ga, kiek įma­no­ma at­kar­po­mis klo­ja­mi Mai­ro­nio gat­vės ša­li­gat­viai.

Pa­sak ve­dė­jo, nė­ra visiškai baig­ta ir Vie­nuo­ly­no gat­vės re­konst­ruk­ci­ja – trūks­ta ati­tva­rų ir pro­jek­te nu­ma­ty­to laik­ro­džio.

K. Jur­ke­vi­čius sa­kė, kad jei Vie­nuo­ly­no gat­vės re­konst­ruk­ci­ja bus visai už­baig­ta, o Mai­ro­nio gat­vė­je dar­bai ne­ju­dės, galbūt bus ga­li­ma svars­ty­ti apie tai, kad vals­ty­bi­nė ko­mi­si­ja gat­vių re­konst­ruk­ci­jos pro­jek­to dar­bų pri­ėmi­mą vyk­dy­tų da­li­mis. To­kiu bū­du eis­mas Vie­nuo­ly­no gat­ve bū­tų ati­da­ry­tas anks­čiau nei Mai­ro­nio.

Ve­dė­jas taip pat pri­mi­nė, kad te­oriš­kai pa­gal nu­ma­ty­tus ter­mi­nus mi­nė­tas tri­jų gat­vių re­konst­ruk­ci­jos pro­jek­tas tu­rė­tų bū­ti už­baig­tas ki­tą­met.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų