Spausdinti šį puslapį

Pažymėjome profesinę šventę

Ge­gu­žės 7-ąją, mi­nint Spau­dos at­ga­vi­mo, kal­bos ir kny­gos die­ną, laik­raš­čių „Uk­mer­gės ži­nios“ ir „Uk­mer­gė“ ko­lek­ty­vas su­lau­kė daug gra­žiau­sių svei­ki­ni­mų ir lin­kė­ji­mų.

 


 

Jau dau­giau nei 15 me­tų tra­di­ciš­kai re­dak­ci­ją pro­fe­si­nės die­nos pro­ga svei­ki­na ra­jo­no va­do­vai. Svei­ki­ni­mo kal­bą ta­rė ra­jo­no viceme­ras Re­gi­man­tas Ba­ra­vy­kas, abi­pu­siais lin­kė­ji­mais da­li­no­mės su sa­vi­val­dy­bės at­sto­ve spau­dai Da­lia Ivaš­ke­vi­čie­ne ir jos ko­le­ge Ži­vi­le Moc­ku­te.

 

spaudos_diena_2012_g_nem_ntr_006


 

Gra­žių pa­gi­ria­mų­jų žo­džių su­lau­kė­me iš UAB „Uk­mer­gės ši­lu­ma“ ko­lek­ty­vo, va­do­vau­ja­mo Rai­mon­do Ra­gaus­ko, Ne­sta­cio­na­rių so­cia­li­nių pa­slau­gų cen­tro di­rek­to­rės Si­gi­tos Ba­ka­naus­kie­nės ir ad­mi­nist­ra­to­rės Li­nos Su­kac­kie­nės.

Nuo­la­ti­niai mū­sų drau­gai ir bi­čiu­liai, ku­riems pra­ėju­si šven­tė taip pat sa­va, – Vla­do Šlai­to vie­šo­ji bib­lio­te­ka, ku­rios di­rek­to­rė Ra­sa Griš­ke­vi­čie­nė vi­sa­da pa­lie­ka šil­tus ir jau­kius lin­kė­ji­mus.

 

spaudos_diena_2012_g_nem_ntr_025


 

Dar vie­nas ko­le­giš­kas svei­ki­ni­mas iš bi­čiu­lių, pri­si­lie­čian­čių prie kiek­vie­no mū­sų laik­raš­čio, – tai paš­to dar­buo­to­jų lin­kė­ji­mai. Nuo­šir­džius juos mums iš­sa­kė Uk­mer­gės paš­tui va­do­vau­jan­ti An­ge­lė Rač­kaus­kie­nė.

Ar­ti­mas ir sa­vas svei­ki­ni­mas tų, ku­rių ran­ko­mis žo­dis tam­pa kū­nu, – mū­sų lei­dė­jų „Val­do lei­dyk­los“ ko­lek­ty­vo. Jam ši šven­tė – taip pat pro­fe­si­nė.

 

spaudos_diena_2012_g_nem_ntr_027


 

Vi­sa­da bū­na svar­bus mū­sų laik­raš­čio ve­te­ra­nės Ire­nos Mil­vy­die­nės pa­drą­si­nan­tis žo­dis.

O ko­kie jaus­min­gi pa­pras­tų ne­pa­žįs­ta­mų skai­ty­to­jų pa­svei­ki­ni­mai...

Ne­tra­di­ciš­kai ir iš­skir­ti­nai žur­na­lis­tus su pro­fe­si­ne šven­te kas­met pa­svei­ki­na Uk­mer­gės ra­jo­no po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­to dar­buo­to­jai – su­ren­gia šau­dy­mo var­žy­bas. Šie­met taik­liau­siu spau­dos šau­liu ta­po „Val­do lei­dyk­los“ spaus­tu­vi­nin­kas An­drius Šė­mys.

 

spaudos_diena_2012_g_nem_ntr_032


 

Nuo­šir­džiau­siai dė­ko­ja­me vi­siems, mus ap­lan­kiu­siems, elek­tro­ni­niais laiš­kais, te­le­fo­nu pro­fe­si­nės die­nos pro­ga pri­si­mi­nu­siems skai­ty­to­jus, ko­le­gas, ben­dra­min­čius, my­lin­tiems ir bran­gi­nan­tiems spaus­din­tą žo­dį.

 

spaudos_diena_2012_g_nem_ntr_034


 

spaudos_diena_2012_g_nem_ntr_040


 

spaudos_diena_2012_g_nem_ntr_056

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)