Spausdinti šį puslapį

Policijos šuo surado pradingėlę

Uk­mer­gės ra­jo­no po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­to pa­rei­gū­nai kar­tu su ke­tur­ko­ju pa­gal­bi­nin­ku ieš­ko­jo iš na­mų ne­ži­no­ma kryp­ti­mi iš­ėju­sios mo­ters.

Pa­gal­bos skam­bu­čio po­li­ci­jos bu­dė­to­jas su­lau­kė ket­vir­ta­die­nį. Pa­skam­bi­nu­si mo­te­ris, gy­ve­nan­ti Del­tu­vos se­niū­ni­jo­je, pra­šė pa­dė­ti su­ras­ti din­gu­sią uoš­vie­nę. 60-me­tės mo­ters el­ge­sys pas­ta­ro­sio­mis die­no­mis na­miš­kiams kė­lė ne­ri­mą, tad jie nuo­lat ją ste­bė­jo.

 

 

Ne­lai­mės die­ną nie­kas iš ar­ti­mų­jų ne­pa­ste­bė­jo, ku­riuo me­tu ir kur link mo­te­ris iš­ėjo. Pir­miau­sia šei­my­nykš­čiai še­šias­de­šimt­me­tę ban­dė su­ras­ti sa­vo jė­go­mis. Ta­čiau pa­bi­jo­ję, kad su­te­mus bus dar sun­kiau, pa­gal­bos krei­pė­si į po­li­ci­ją.

At­vy­kęs po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­to ki­no­lo­gas su dre­suo­tu šu­ni­mi Gro­du pir­miau­sia su­ra­do pėd­sa­kus ir ėmė jais sek­ti. Su­ra­dus din­gu­sio­sios pal­tą, bu­vo aiš­ku, kad pa­si­rink­ta tei­sin­ga kryp­tis.

Maž­daug už pus­an­tro ki­lo­met­ro nuo na­mų, pa­miš­kė­je, pa­rei­gū­nas pa­ste­bė­jo pra­din­gė­lę. Tik pa­lai­di­nę dė­vin­čią, su­ša­lu­sią mo­te­rį pa­rei­gū­nas pa­ly­dė­jo į na­mus. Bu­vo iš­kvies­ta grei­to­ji me­di­ci­ni­nė pa­gal­ba, o mo­te­ris pa­ti­kė­ta me­di­kų glo­bai.

PK inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)