Spausdinti šį puslapį

Reikalaus 15 milijonų

UAB „Mies­to ener­gi­ja“ iš ra­jo­no sa­vi­val­dy­bės rei­ka­laus 15 mi­li­jo­nų li­tų. To­kį ieš­ki­nį dėl kom­pen­sa­ci­jos pri­tei­si­mo ne­se­niai pri­ėmė Vil­niaus apy­gar­dos teis­mas.

Šio teis­mo vy­riau­sia­sis spe­cia­lis­tas Gin­tau­tas Stal­nio­nis pa­tvir­ti­no, kad to­kį „Mies­to ener­gi­jos“ ieš­ki­nį teis­mas pri­ėmė lap­kri­čio 2 d. Pa­ren­gia­ma­sis po­sė­dis nė­ra pa­skir­tas.

Da­bar ren­ka­mi by­los nag­ri­nė­ji­mui rei­ka­lin­gi do­ku­men­tai, pra­de­dant at­sa­ko­vo at­si­lie­pi­mu į ieš­ki­nį.

Iš­pla­tin­ta­me pra­ne­ši­me spau­dai „Mies­to ener­gi­ja“ pri­me­na, kad Lie­tu­vos Aukš­čiau­sia­sis Teis­mas šių me­tų ge­gu­žės 8 die­ną ga­lu­ti­ne nu­tar­ti­mi grą­ži­no ši­lu­mos ūkį Uk­mer­gės ra­jo­no sa­vi­val­dy­bei ir pri­pa­ži­no in­ves­tuo­to­jo tei­sę gau­ti kom­pen­sa­ci­ją už sa­vi­val­dy­bei teis­mo per­duo­tas ka­ti­li­nes ir ki­tas in­ves­ti­ci­jas.

Uk­mer­gės ra­jo­no sa­vi­val­dy­bė kol kas nė­ra pri­ėmu­si ga­lu­ti­nio spren­di­mo, ar ji teiks, o jei teiks – tai ko­kio dy­džio ieš­ki­nį dėl ža­los at­ly­gi­ni­mo iš „Mies­to ener­gi­jos“.

Tai spren­džia su­da­ry­ta dar­bo gru­pė.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)