Savivaldybėje – naujas darbuotojas

Bu­vęs il­ga­me­tis UAB „Uk­mer­gės ener­gi­ja“ va­do­vas Juo­zas Al­gir­das Kup­čins­kas įdar­bin­tas ra­jo­no sa­vi­val­dy­bė­je. Nuo ba­lan­džio 3 die­nos jis dir­ba Že­mės ūkio ir in­fra­struk­tū­ros sky­riu­je spe­cia­lis­tu cen­tra­li­zuo­tos ši­lu­mos tie­ki­mo klau­si­mais.

 

67 me­tų J. A. Kup­čins­kas pri­im­tas pa­gal dar­bo su­tar­tį. Su juo pa­si­ra­šy­ta ter­mi­nuo­ta dar­bo su­tar­tis iki šių me­tų gruo­džio 31 die­nos.

Iš „Uk­mer­gės ener­gi­jos“ va­do­vo pa­rei­gų, ku­rias ėjo 22 me­tus, J. A. Kup­čins­kas pa­si­trau­kė 2010 me­tų sau­sio mė­ne­sį. Ben­dro­vės ak­ci­nin­kams jis pats pa­ra­šė pra­šy­mą nu­trauk­ti dar­bo su­tar­tį.

Tuo­met di­rek­to­rius ne­nei­gė, kad įtam­pa tarp jo ir val­dy­bos at­si­ra­do, sa­vi­val­dy­bei nu­spren­dus pra­dė­ti nuo­mos su­tar­ties nu­trau­ki­mą su ši­lu­mos ūkio nuo­mi­nin­kais.

Su­tar­tis su ši­lu­mos ūkį nuo­mo­ju­sia „Mies­to ener­gi­ja“ netrukus bu­vo nu­trauk­ta.

Tur­to iš „Mies­to ener­gi­jos“ pe­rė­mi­mo ko­mi­si­jos pir­mi­nin­kui Gri­go­ri­jui Mal­ča­no­vui J. A. Kup­čins­kas tuo­met pa­ta­ri­nė­jo įvai­riais klau­si­mais.

Vė­liau kal­ti­nant nu­te­ki­nus įmo­nės in­for­ma­ci­ją ir pa­žei­dus dar­bo su­si­ta­ri­mą „Mies­to ener­gi­ja“ jį ap­skun­dė teis­mui. Šio­je by­loj ga­lu­ti­nis spren­di­mas dar nė­ra pri­im­tas.

Taip pat kol kas nė­ra pri­im­tas ga­lu­ti­nis spren­di­mas dėl Uk­mer­gės ra­jo­no sa­vi­val­dy­bės ir „Mies­to ener­gi­jos“ su­tar­ties nu­trau­ki­mo. Aukš­čiau­sios ins­tan­ci­jos teis­mas šią by­lą tu­rė­tų nag­ri­nė­ti jau šį mė­ne­sį.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų