Sportinių šokių ritme

Pra­ėju­sį sa­vait­ga­lį į Uk­mer­gę bu­vo su­gu­žė­ję per 400 šo­kė­jų po­rų. Mū­sų mies­te vy­ko spor­ti­nių šo­kių rei­tin­go var­žy­bos „Uk­mer­gė 2012“.

Ge­di­mi­no Ne­mu­nai­čio nuotr. Geriausi varžybų šokėjai.

 

Šeš­ta­die­nį ir sek­ma­die­nį var­žy­bos vy­ko Tech­no­lo­gi­jų ir ver­slo mo­kyk­lo­je. Pir­ma­sis var­žy­bų va­ka­ras bu­vo skir­tas ne tik pa­tiems spor­ti­nin­kams bei jų tre­ne­riams, bet ir žiū­ro­vams. Uk­mer­giš­kiai tu­rė­jo pro­gos pa­ma­ty­ti Lie­tu­vos spor­ti­nių šo­kių čem­pio­nų pa­si­ro­dy­mus.

Ren­gi­nį ve­dė žur­na­lis­tas Juo­zas Šal­kaus­kas. Spor­ti­nin­kus ver­ti­no 19 ver­tin­to­jų. Var­žy­bų čem­pio­nus ap­do­va­no­jo ren­gi­nio rė­mė­jai – Uk­mer­gės ver­sli­nin­kai.

 

sokiai_g_nem_ntr_020


 

Lie­tu­vos spor­ti­nių šo­kių fe­de­ra­ci­jos vi­ce­pre­zi­den­tas Vir­gi­ni­jus Vi­soc­kas mi­nė­jo, kad to­kių var­žy­bų sa­ma­ta 50 000 li­tų, to­dėl la­bai džiau­gė­si Uk­mer­gės ver­sli­nin­kų ir sa­vi­val­dy­bės su­teik­ta fi­nan­si­ne pa­ra­ma.

Uk­mer­gė­je, Tech­no­lo­gi­jų ir ver­slo mo­kyk­lo­je, spor­ti­nių šo­kių var­žy­bos ren­gia­mos jau ket­vir­tus me­tus. Or­ga­ni­za­to­riai ma­no, kad tra­di­ci­jos bus tę­sia­mos.

UŽ inf.

sokiai_g_nem_ntr_003


sokiai_g_nem_ntr_006


sokiai_g_nem_ntr_013


sokiai_g_nem_ntr_018


sokiai_g_nem_ntr_041


sokiai_g_nem_ntr_056

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų