Stotelės paviljoną pagamino ukmergiškiai

Ne­se­niai Kau­no gat­vė­je, prie pie­ni­nės esan­čio­je ga­li­nė­je au­to­bu­sų sto­te­lė­je, bu­vo pa­sta­ty­tas nau­jas pa­vil­jo­nas. Skir­tin­gai nei ki­ti au­to­bu­sų sto­te­lių pa­vil­jo­nai, šis bu­vo pa­ga­min­tas Uk­mer­gės įmo­nė­je ir kai­na­vo tri­skart pi­giau už ori­gi­na­lus.

 

Li­gi­ta JUODVALKIENĖ

 

Ge­di­mi­no Ne­mu­nai­čio nuotr. Prie nau­jos sto­te­lės iš­klo­tas ir trin­ke­lių grin­di­nys.

Uk­mer­gės mies­to se­niū­nas Sta­sys Jac­kū­nas sa­ko, kad sun­kme­tis iš­mo­kė ati­džiau skai­čiuo­ti lė­šas. Jau se­niai bu­vo svars­to­ma ga­li­my­bė prie pie­ni­nės pa­sta­ty­ti nau­ją pa­vil­jo­ną. Se­na­sis jau bu­vo ge­ro­kai ap­lū­žęs. Ta­čiau se­niū­ni­ja vis ati­dė­lio­da­vo, ne­tu­rė­da­ma pi­ni­gų. Mat au­to­bu­sų sto­te­lės pa­vil­jo­nas kai­nuo­ja apie 12 tūks­tan­čių li­tų.

Pa­ga­min­ti pa­na­šų pa­vil­jo­ną už ke­tu­ris kar­tus ma­žes­nę kai­ną pa­si­siū­lė UAB „Uk­mer­gės pa­slau­ga“. Vie­to­je stik­lo įmo­nė nau­do­jo plas­ti­ko plokš­tes, ku­rios taip pat daug pi­ges­nės už stik­lą.

Pa­sak S. Jac­kū­no, mies­te pa­sta­ty­tus pa­vil­jo­nus nuo­lat iš­dau­žo gat­vė­se siau­tė­jan­tys chu­li­ga­nai. Ypač daž­nai už­kliū­va prie Duks­ty­nos ka­pi­nių esan­ti au­to­bu­sų sto­te­lė. Vie­nas kvad­ra­ti­nis met­ras stik­lo kai­nuo­ja apie 200 li­tų. Šiuo me­tu no­rint su­tvar­ky­ti vi­sus mies­te nu­nio­ko­tus pa­vil­jo­nus kai­nuo­tų be­veik 10 tūks­tan­čių li­tų.

„Gal­vo­ja­me sa­vo jė­go­mis pa­si­ga­min­ti to­kių sta­ti­nių ir dau­giau. Dar la­bai rei­kė­tų Sta­ti­kuo­se – žmo­nėms, lau­kian­tiems au­to­bu­so, da­bar nuo vė­jo ar lie­taus pa­si­slėp­ti nė­ra kur“, – se­niū­nas sa­ko, kad vėl už­sa­ky­ti pla­nuo­ja „Uk­mer­gės pa­slau­go­je“. Jis ti­ki­si, kad pa­va­sa­riop pa­vil­jo­nas au­to­bu­sų sto­te­lė­je jau tu­rė­tų bū­ti pa­sta­ty­tas.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų