Suvienijo aistra automobiliui

Šeš­ta­die­nį Uk­mer­gė­je vy­ko Lie­tuvos SEAT klu­bo su­si­ti­ki­mas ir „dra­go“ var­žy­bos. Tai pir­mas toks ren­gi­nys mū­sų mies­te. Į jį su­si­rin­ko SEAT mar­kės au­to­mo­bi­lius tu­rin­tys žmo­nės iš Vil­niaus, Kau­no, Jo­na­vos, Pa­ne­vė­žio ir ki­tų ra­jo­nų.

 

Gedimino Nemunaičio nuotr. Mies­to gat­vė­mis va­žia­vo SEAT au­to­mo­bi­lių ko­lo­na.

Ren­gi­nio or­ga­ni­za­to­rius SEAT klu­bo val­dy­bos na­rys To­mas Mar­ke­le­vi­čius pa­sa­ko­jo, kad klu­bie­čių su­si­ti­ki­mui vie­ta Uk­mer­gė­je pa­si­rink­ta ne­at­si­tik­ti­nai. „Uk­mer­gė – pa­čia­me Lie­tu­vos cen­tre tarp did­mies­čių, tad čia vi­siems bur­tis pa­to­giau­sia“, – pa­sa­ko­jo or­ga­ni­za­to­rius.

Lie­tu­vo­je yra ne vie­nas au­to­mo­bi­li­nin­kus vie­ni­jan­tis klu­bas. SEAT klu­bas vie­ni­ja per 150 na­rių, dar maž­daug treč­da­lis tiek šios mar­kės au­to­mo­bi­lių vai­ruo­to­jų  pa­pras­tai su­si­ren­ka mies­tuo­se, ku­riuo­se vyks­ta pa­na­šūs klu­bo ren­gi­niai.

Na­rius vie­ni­ja vie­nin­te­lis da­ly­kas –­ au­to­mo­bi­lio mar­kė, bet ar to pa­kan­ka ben­dra­min­čių klu­bui bur­ti? To­mas tuo ne­abe­jo­ja ir ti­ki­na, kad au­to­mo­bi­li­nin­kų klu­bai – ne tik pra­mo­ga, bet ir ap­čiuo­pia­ma nau­da: taip pa­pras­čiau gau­ti au­to­mo­bi­liui rei­ka­lin­gų de­ta­lių. O ko­dėl pats pa­si­rin­ko bū­tent SEAT mar­kės au­to­mo­bi­lį?

Pa­šne­ko­vas sa­ko, kad jam ren­kan­tis ma­ši­ną vie­nas iš svar­bes­nių kri­te­ri­jų bu­vo pi­gi eks­plo­a­ta­ci­ja. SEAT TOLEDO au­to­mo­bi­lį vai­ruo­jan­tis klu­bie­tis dėl sa­vo pa­si­rin­ki­mo dar ne­nu­si­vy­lė.

 

2.2.s

Sa­vuo­ju SEAT mar­kės au­to­mo­bi­liu To­mas Mar­ke­le­vi­čius (kairėje) ne­nu­si­vy­lė.


SEAT klu­bo su­si­ti­ki­mas ren­gia­mi kas­met jau ket­ve­rius me­tus vis ki­ta­me Lie­tu­vos mies­te. Klu­bie­čiai ma­no, kad nuo šiol rink­sis tik Uk­mer­gę. Ren­gi­nio or­ga­ni­za­to­riai džiau­gė­si mū­sų ra­jo­no va­do­vų, po­li­ci­jos pa­rei­gū­nų, Del­tu­vos se­niū­no pa­ra­ma or­ga­ni­zuo­jant su­si­ti­ki­mą.

Iš­kil­min­gai pra­va­žia­vu­si cen­tri­nė­mis mies­to gat­vė­mis SEAT ko­lo­na pa­trau­kė į Del­tu­vos ae­ro­dro­mą, kur su­ren­gė „dra­go“ var­žy­bas.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų