Spausdinti šį puslapį

Sužaloti du žmonės

Penk­ta­die­nį Del­tu­vos se­niū­ni­jo­je, ke­ly­je Kau­nas–Za­ra­sai–Daug­pi­lis su­si­dū­rus trims au­to­mo­bi­liams, nu­ken­tė­jo du žmo­nės.  

Eis­mo ne­lai­mė nu­ti­ko apie 10 val. 30 min. 59-ame mi­nė­to ke­lio ki­lo­met­re, ties Kvie­ti­nė­lių kai­mu. E. P. (gim. 1945 m.), vai­ruo­da­mas au­to­mo­bi­lį „Nis­san Pri­me­ra“, suk­da­mas į kai­rę, iš­va­žia­vo į prieš­prie­ši­nę eis­mo juos­tą ir su­si­dū­rė su iš prie­kio va­žia­vu­siu kro­vi­ni­niu au­to­mo­bi­liu „Vol­vo“. Pas­ta­rą­jį vai­ra­vo Len­ki­jos pi­lie­tis W. G. (gim. 1966 m.).

 

Po su­si­dū­ri­mo E. P. au­to­mo­bi­lis at­si­tren­kė į Kau­no kryp­ti­mi va­žia­vu­sį ki­tą kro­vi­ni­nį au­to­mo­bi­lį „Vol­vo“ su prie­ka­ba. Jį vai­ra­vo taip pat Len­ki­jos pi­lie­tis R. Z. O. (gim. 1960 m.).

Eis­mo įvy­ky­je, ku­ria­me ap­ga­din­ti trys au­to­mo­bi­liai, nu­ken­tė­jo E. P. ir kar­tu va­žia­vu­si J. P. Jie bu­vo pri­sta­ty­ti į Uk­mer­gės li­go­ni­nę. Dėl pa­tir­tų lū­žių, iš­ni­ri­mų bei ki­tų trau­mų nu­ken­tė­ju­sie­ji pa­gul­dy­ti gy­dy­ti į Uk­mer­gės li­go­ni­nės trau­ma­to­lo­gi­jos sky­rių.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)