Spausdinti šį puslapį

Dainorėlių šventėje

Dainuojantys, šokantys, grojantys vaikai šešioliktą kartą rinkosi Veprių kultūros namuose pasveikinti mamas šventėje ,,Tau, mamyte“. Koncertą pradėjo Gustė Pažusytė iš Petronių. Ne kartą scenoje pasirodė liaudies šokių kolektyvas iš Dainavos ,,Ups“, dainavo solistė iš Lyduokių Otilija Varnaitė, Radvilė Kraujalytė ir jos vadovė Rima Žudienė iš Užugirio.

 Dainuoja Radvilė Kraujalytė ir jos vadovė Rima Žudienė.


Visus sužavėjo Lietuvos vaikų ir moksleivių liaudies kūrybos atlikėjų konkurso respublikinio turo ,,Tramtatulis“ diplomantai Paulius Paškevičius ir Antanas Jakštas bei jų vadovas želviškis Juozas Vasiliauskas. Koncertavo merginų ansamblis iš Želvos, vadovaujamas Janinos Siauliūnienės.

Tradiciškai šventėje išrinkta solistė, kuri gavo dovanų juvelyrinį papuošalą. Įsteigė šį prizą juvelyras Viktoras Krasauskas. Viktoro nebėra, tačiau gražią tradiciją tęsia visuomeninės organizacijos ,,SOS Vepriuose“ direktorius Romas Petras Šaulys su žmona Gražina. Geriausia soliste tapo R. Kraujalytė.

Koncerto dalyviai apdovanoti saldžiais prizais. Kultūros centro Veprių filialo vedėja Rasa Šimonienė už juos dėkojo rėmėjams Egidijai ir Broniui Zareckams, Ukmergės kultūros centrui, R. P. Šauliui.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)