Spausdinti šį puslapį

Festivalyje dainavo šeimos

Vaikų lopšelis-darželis „Eglutė“ šalies ikimokyklinių įstaigų auklėtinius su savo šeimomis pakvietė į meninės raiškos festivalį „Vaikystės sparnai“. Jame dalyvavo 13 šeimų iš Panevėžio, Radviliškio, Jonavos, Vilniaus bei Ukmergės.

 

 

„Eglutės“ archyvo nuotr. „Eglutė“ šalies ikimokyklinių įstaigų auklėtinius su savo šeimomis pakvietė į festivalį „Vaikystės sparnai“.


 

„Salėje susirinkusiųjų dėmesį patraukė Ukmergės vaikų lopšelio-darželio „Saulutė“ ugdytinė Adrijana Bradulytė ir jos močiutė Gražina Gabrilavičienė. Svečiai nuščiuvo, išgirdę jų tiksliai pamėgdžiojamus paukščių skleidžiamus garsus“, – pasakojo Asta Stašaitienė bei viena festivalio idėjos autorių Vilma Virbalienė.

Kolektyvai atliko lietuvių liaudies dainas. Tarp jų – Ukmergės lopšelio-darželio „Buratinas“ duetas – Smiltė Kuliešaitė ir Dovilė Maksimovičiūtė. Viešėjo ir Vilniaus lopšelio-darželio „Eglutė“ ugdytiniai Liepa, Girius ir Vilius su savo mama, LRT laidos „Duokim garo“ vedėja Loreta Sungailiene.

Ukmergės vaikų lopšelio-darželio „Saulutė“ atstovės Gerda, jos sesė Andrėja ir mama Rasa Tolkačiovienė žavėjo žiūrovus judesių plastiškumu bei gera nuotaika. Klausantis lopšelio-darželio „Buratinas“ atstovių sesučių Jovilės ir Nerilės Šniokaičių bei mamos Jovitos atliekamos dainos „Tuk, tuk, širdele“, ne vieno akyse spindėjo ašaros.

Festivalio šeimininkams – „Eglutei“ atstovavo Augustė ir Nojus Daunoravičiai su mama Vaiva. „Eglutės“ ugdytinė Mija Lukrecija Rimšaitė ir jos mama Henrieta, linijinių šokių klubo „Step by step“ šokėja, aktyvi darželio bendruomenės narė, atliko šokį „Magdelė“.

„Eglutės“ direktorė Meilė Jasevičienė šeimyninius kolektyvus apdovanojo festivalio „Vaikystės sparnai“ statulėlėmis, padėkos raštais, suvenyrais ir saldžiomis dovanomis.

Šventės idėjos autorės Vaida Žiedelienė ir V. Virbalienė dėkingos „Eglutės“ bendruomenei, respublikos neformaliojo ugdymo pedagogams bei rėmėjams – Ukmergės įmonių, parduotuvių vadovams.

UŽ inf.

2 straipsnio 2 nuotr.10-19


 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)