Pagyvenusių žmonių šventė Deltuvoje

Tarptautinės pagyvenusių žmonių dienos proga smagus renginys vyko Deltuvoje. Į šventę „Metai bėga, mintys lekia praeitin...“ rinkosi žmonės iš Deltuvos, Atkočių, Dainavos, Varinės bendruomenių. Sulaukta ir svečių iš Ukmergės. Savo apsilankymu jie ypač pradžiugino Deltuvos senelių namų gyventojus.

 

 

Deltuvos bendruomenės vaikučiai vaišino pyragais.


 

 

Savo eiles skaitė Leonora Jankeliūnienė, koncertavo Deltuvos kultūros namų kaimo kapela, Varinės kaimo bendruomenės saviveiklininkai, Ukmergės krašto neįgaliųjų sąjungos vokalinis ansamblis „Daina“, LPS „Bočiai“ Ukmergės skyriaus kolektyvai „Raskila“ ir „Rudenėlis“. Muzika išjudino šventės dalyvius. Šoko ir jauni, ir garbaus amžiaus sulaukę senoliai.

Daug šiltų sveikinimo žodžių jiems išsakė Deltuvos seniūnas Salvijus Stimburys, LPS „Bočiai“ Ukmergės skyriaus pirmininko pavaduotoja Genovaitė Navikienė, Varinės kaimo bendruomenės pirmininkė Regina Černiauskienė. Ypač šiltai visi sutiko atvykusį Atkočių kaimo bendruomenės jaunimą.

Minint pagyvenusių žmonių dieną, daug kur organizuojamos įvairiausios akcijos senjorams: jie kviečiami vaišintis arbata, rudens gėrybėmis. Šiemet nusprendėme tokią akciją surengti ir mūsų miestelyje.

Į prašymą atsiliepė UAB „Rokiškio pieno gamyba“ filialas Ukmergės pieninė, UAB „Audrė“, Deltuvos seniūnas S. Stimburys. Jiems nuoširdžiai dėkojame. Tačiau labiausiai nudžiugino Deltuvos miestelio bendruomenės vaikučiai. Rugilė dovanojo poezijos posmus, Lukrecija, Kamilė, Viktorija kartu su mamytėmis ir dienos centro „Delnai“ vaikučiai, padedami auklėtojų, seneliams iškepė obuolių pyragų. Mažieji buvo apdovanoti „Gustavo“ kepurėmis...

Iki vėlaus vakaro skambėjo dainos, sukosi poros. Tikime, kad bent trumpam padėjome užmiršti kasdienybę. Juk taip gera pabūti kartu ir pasijusti reikalingiems.

Daiva STIMBURIENĖ

Ukmergės kultūros centro Deltuvos filialo vedėja

2 straipsnio 2 nuotr.10-14


 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų