Spausdinti šį puslapį

Savaitgalį vyko krepšinio šventė

Sa­vait­ga­lį dvi die­nas Uk­mer­gė­je vy­ko Tarp­tau­ti­nis mo­te­rų ir vy­rų krep­ši­nio tur­ny­ras. Ja­me da­ly­va­vo po ke­tu­rias mo­te­rų ir vy­rų ko­man­das. Tur­ny­ro ati­da­ry­me su­si­rin­ku­siuo­sius pa­svei­ki­no šį ren­gi­nį or­ga­ni­za­vu­sio Uk­mer­gės mo­te­rų krep­ši­nio klu­bo va­do­vė Ri­ma Boš­ke­vi­čie­nė.

 

Ge­di­mi­no Ne­mu­nai­čio nuotr. Uk­mer­gės MKK tur­ny­re iš­ko­vo­jo I vie­tą.


 

 

Sėk­mės, ge­rų re­zul­ta­tų ir pui­kiai pra­leis­to lai­ko vi­siems lin­kė­jo ra­jo­no me­ras Vy­das Pa­knys, Uk­mer­gės tech­no­lo­gi­jų ir ver­slo mo­kyk­los di­rek­to­rius Jo­nas Ce­se­vi­čius.

Į ren­gi­nį at­vy­ko dvi Lat­vi­jos ko­man­dos – mo­te­rų „Ce­sis“ ir vy­rų „Kie­ka­va“. Krep­ši­nin­kų at­vy­ko ir iš Rad­vi­liš­kio, Kre­tin­gos.

Uk­mer­gei at­sto­va­vo mo­te­rų ko­man­da Uk­mer­gės MKK ir vy­rų ko­man­da „Olim­pas“.

Sėk­mė tur­ny­re ly­dė­jo Uk­mer­gės MKK. Uk­mer­giš­kės iš­ko­vo­jo I vie­tą. II vie­ta ati­te­ko Kre­tin­gos ko­man­dai „Aug­ma“, III – lat­vėms iš „Ce­sis“ ko­man­dos.

Tarp vy­rų ge­riau­si bu­vo rad­vi­liš­kie­čiai iš SK „Še­du­vos ma­lū­nas“. II – „Kie­ka­va“ iš Lat­vi­jos. Uk­mer­gės „Olim­pus“ lai­mė­jo III vie­tą.  

Šven­tė­je vy­ko snai­pe­rio ir snai­pe­rės kon­kur­sai. Tri­taš­kių rung­ty­je nu­ga­lė­jo Jo­lan­ta Žiau­nie­nė iš Rad­vi­liš­kio ir Gau­den­tas Skro­ma­nas iš „Še­du­vos ma­lū­no“. Bau­das ge­riau­siai mė­tė Dai­va Drun­gi­lie­nė iš Kre­tin­gos „Aug­mos“ bei Uk­mer­gės „Olim­po“ žai­dė­jas Re­mi­gi­jus Aman­ka­vi­čius.

UŽ inf.

Daugiau nuotraukų tai pat galite rasti mūsų facebook puslapyje!

12-10-2 straipsnio 2 nuotr


 

12-10-2 straipsnio 3 nuotr


 

12-10-2 straipsnio 4 nuotr

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)