Stovyklavo Sporto centro auklėtiniai

Veprių laisvalaikio užimtumo ir turizmo filiale vyko Ukmergės sporto centro auklėtinių vasaros stovykla „Dėmesys vienam ir kiekvienam vaikui“. Joje dalyvavo 60 Ukmergės sporto centro krepšinio ir futbolo auklėtinių ir jų treneriai.

 

 

Vaikų vasaros stovykla yra viena iš priemonių, skiriant ypatingą dėmesį kiekvieno vaiko užimtumui, gerai mitybai, sveikatos stiprinimui. Moksleiviams buvo organizuojamos sporto treniruotės, daug emocijų teikiančios maudynės, žygiai su dviračiais, smagios užduotys ir estafetės, vakaronės, taip pat išvykos į renginius ir varžybas.

Rytais vyko smagios mankštos, atskirų sporto šakų treniruotės. Moksleiviai dalyvavo futbolo varžybose Šventupėje, kur teko rungtyniauti prieš Latvijos žaidėjas.

30 stovyklos moksleivių dalyvavo pirmojo Lietuvos Respublikos Prezidento Antano Smetonos gimimo 140-osioms ir mirties 70-osioms metinėms skirtame bėgime. Pasikeisdami 4 valandas bėgo net 30 kilometrų su bėgimo veteranais Gintautu Stačkūnu bei Algirdu Blauzdžiu.

Taip pat keliauta į Antakalnio bendruomenės organizuojamas netradicinių sporto šakų varžybas, kur ne tik vaikai, bet ir treneriai jėgas išmėgino įvairiausiose ir keisčiausiose sporto rungtyse.

Vyko krepšinio varžybos tarp Sporto centro auklėtinių ir Veprių seniūnijos gyventojų, taip pat baudų ir tritaškių metimo rungtys. Vakaronių metu vyko smagios užduotėlės, kuriose moksleiviai galėjo parodyti ne tik sportinius sugebėjimus, bet ir vaidybą bei išmonę. Vyko paskaitėlės apie žalingus įpročius ir jų prevenciją, pokalbiai ir diskusijos. Kepdami bulves ant laužo, vaikai smagiai leido laiką.

Paskutinę stovyklos dieną visi, pamiršę nuovargį ir su geromis emocijomis, buvo įvertinti ir apdovanoti už dalyvavimą, pasiektus rezultatus, išradingumą.

2 straipsnio 2 nuotr.08-25


 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų