Spausdinti šį puslapį

Apdovanoti Konstitucijos egzamino nugalėtojai

Pre­zi­den­tū­ro­je ant­ra­die­nį įvy­ko iš­kil­min­ga ap­do­va­no­ji­mų ce­re­mo­ni­ja, ku­rios me­tu Kon­sti­tu­ci­jos eg­za­mi­no glo­bė­ja Pre­zi­den­tė Da­lia Gry­baus­kai­tė ir tei­sin­gu­mo mi­nist­ras Juo­zas Ber­na­to­nis pa­svei­ki­no 29 Lie­tu­vos pi­lie­čius...

 

A. Kalesniką apdovanojo Prezidentė Dalia Grybauskaitė.


 

...Šie­met ge­riau­siai at­li­ku­sius Kon­sti­tu­ci­jos eg­za­mi­no už­duo­tis.

Tarp ap­do­va­no­tų­jų Pi­lie­čių gru­pė­je tarp tri­jų ge­riau­siai eg­za­mi­ną iš­lai­kiu­sių­jų – ir uk­mer­giš­kis – Uk­mer­gės ra­jo­no ta­ry­bos na­rys An­drius Ka­les­ni­kas.

Kon­sti­tu­ci­jos eg­za­mi­ną šiais me­tais sa­vi­val­dy­bė­se, mo­kyk­lo­se, įka­li­ni­mo įstai­go­se ir in­ter­ne­te lai­kė apie 30 tūkst. Lie­tu­vos gy­ven­to­jų.

Vi­si eg­za­mi­no da­ly­viai bu­vo su­skirs­ty­ti į at­ski­ras ka­te­go­ri­jas: 1–4, 5–7, 8–10 ir 11–12 kla­sių moks­lei­viai, pi­lie­čiai ir nu­teis­tie­ji as­me­nys, tei­si­nį iš­si­la­vi­ni­mą tu­rin­tys ar tei­sę stu­di­juo­jan­tys as­me­nys. Į ant­rą­jį eta­pą pa­te­ko bent į 25 klau­si­mus tei­sin­gai at­sa­kę da­ly­viai – jų bu­vo dau­giau nei 1000.

Ge­riau­sias tei­si­nes ži­nias pa­ro­dę Kon­sti­tu­ci­jos eg­za­mi­no da­ly­viai ap­do­va­no­ti pro­jek­to ini­cia­to­rių ir part­ne­rių įsteig­tais pri­zais.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)