Spausdinti šį puslapį

Dėl vėtros liko be elektros

Dėl savaitgalį siautusio smarkaus vėjo LESTO tinkle fiksuota daugiau gedimų nei įprasta. Ukmergės rajone elektros tiekimas buvo sutrikęs 1 tūkst. vartotojų. Gedimus daugiausia lėmė smarkaus vėjo nutrauktos oro linijos, ant jų virtę medžiai ar šakos. 

 

 

LESTO atstovas ryšiams su visuomene Martynas Burba informavo, jog bendrovė ėmėsi visų priemonių, kad elektros energijos tiekimas klientams būtų atkurtas kuo greičiau. 

Pirmadienio rytą padėtis buvo stabili, likę pavieniai gedimai šalinami. Siekiama kuo greičiau atnaujinti elektros tiekimą likusiems vartotojams. Pirmiausia šalinami tie gedimai, kurie susiję su elektros tiekimu didesnei daliai vartotojų ir ypatingos reikšmės visuomeninės paskirties objektams.

Siautėjant smarkiam vėjui, gyventojų prašoma būti atsargių ir nesiartinti prie elektros oro linijų.

Pastebėjus nutrauktą elektros oro liniją ar ant jos užvirtusį medį prašoma apie tai pranešti gelbėtojams bendruoju pagalbos telefonu 112 ar LESTO trumpuoju telefonu 1802.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)