Spausdinti šį puslapį

Eglutė įžiebta Vidiškiuose

Eglutės įžiebimo šventės vyksta ne tik miestuose, bet ir gyvenvietėse. Gruodžio 12-ąją prie Vidiškių seniūnijos susirinko mažieji vidiškiečiai su tėveliais ar seneliais į bendruomenės organizuotą eglutės įžiebimo šventę.Atėjus Kalėdų Seneliui, dainuojant Vidiškių kultūros namų etnografiniam ansambliui „Ūlyčia“, buvo įžiebta eglutė...

 

 ...ir išleistos fejerverkų salvės. Žaliaskarei žaisliukus savo rankomis gamino bendruomenės tarybos nariai. Kalėdų Senelis klausėsi vaikų dainelių ir eilėraštukų, dalino jiems saldainius.

Susirinkusius pasveikino seniūnas V. Štaras, parapijos klebonas D. Auglys, bendruomenės pirmininkas V. Jankauskas. Vėliau kultūros namuose visi vaišinosi ir klausėsi „Ūlyčios“ dainų, A. Stancikienės pasakojimo.

Apie renginį papasakojusi Eglė Vaitkūnienė organizatorių vardu už pagalbą ir paramą dėkoja Vidiškių seniūnui, parapijos klebonui, verslininkui J. Gedeikiui, V. Žakavičienei, bendruomenės nariams.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)