Spausdinti šį puslapį

Ligoninės komandoje – nauji specialistai

Uk­mer­gės li­go­ni­nė­je ne­se­niai pra­dė­jo dirb­ti ke­li nau­ji me­di­kai. Jie į dar­bą mū­sų mies­te at­vyks­ta iš did­mies­čių. Oto­ri­no­la­rin­go­lo­gė ar­ba liau­diš­kai – au­sų ir ger­klės gy­dy­to­ja Ma­ri­ja Šve­die­nė dir­ba ir li­go­ni­nė­je, ir li­go­ni­nės kon­sul­ta­ci­jų po­li­kli­ni­ko­je.

 

 

Į dar­bą ji va­ži­nė­ja iš Kau­no.

Uk­mer­gės li­go­ni­nės vyr. gy­dy­to­jo pa­va­duo­to­ja Rū­ta Srio­gie­nė džiau­gia­si, kad nors šiai me­di­kei bu­vo pa­siū­ly­tas dar­bas ir ki­to­se ša­lies li­go­ni­nė­se, ji pa­si­rin­ko Uk­mer­gę. Spe­cia­lis­tė at­lie­ka įvai­raus su­dė­tin­gu­mo ton­zi­lių, ade­noi­dų, mik­ro­chi­rur­gi­nes si­nu­sų ir no­sies ope­ra­ci­jas bei kon­sul­tuo­ja li­go­nius dėl itin sub­ti­lios pro­ble­mos – knar­ki­mo.

Li­go­ni­nė­je tik šeš­ta­die­niais dir­ba nau­jas krau­ja­gys­lių chi­rur­gas Ed­mun­das Vit­kus. Jis šeš­ta­die­niais dir­ba kon­sul­ta­ci­jų po­li­kli­ni­ko­je kaip tre­ti­nio ly­gio kon­sul­tan­tas. Me­di­kas šio­kia­die­niais dir­ba Res­pub­li­ki­nė­je Vil­niaus uni­ver­si­te­ti­nė­je li­go­ni­nė­je. Jis į dar­bą va­ži­nė­ja iš Vil­niaus.

E. Vit­kus kon­sul­tuo­ja dėl vi­sų krau­ja­gys­lių li­gų, at­lie­ka krau­ja­gys­lių ul­tra­gar­si­nį ty­ri­mą su ga­li­my­be tęs­ti gy­dy­mą tre­ti­nio ly­gio gy­dy­mo įstai­go­je.

Re­gist­ruo­tis pas šiuos me­di­kus ga­li­ma li­go­ni­nės re­gist­ra­tū­ro­je dar­bo die­no­mis.

R. Srio­gie­nė pri­me­na, kad at­vy­kus su šei­mos gy­dy­to­jo siun­ti­mais, vi­zi­tai pas me­di­kus ne­kai­nuo­ja.

Odon­to­lo­gi­jos pa­slau­gų sky­riu­je, ku­ria­me at­lie­ka­mos dan­tų pro­te­za­vi­mo pa­slau­gos, dir­ba ir nau­ja odon­to­lo­gė Mig­lė Ko­to­vai­tė-Pliau­gie­nė.

Ji į dar­bą Uk­mer­gė­je at­vyks­ta iš Kau­no. Pa­cien­tai  re­gist­ruo­ja­mi šio sky­riaus re­gist­ra­tū­ro­je.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)