Miesto nepuošia šiukšlynai

Pa­va­sa­rį pra­si­de­da mies­to tvar­ky­mo dar­bai. „Gai­la, kad kai ku­rių vie­tų nie­kas ne­no­ri tvar­ky­ti nei pa­va­sa­rį, nei ru­de­nį“, – laiš­ke re­dak­ci­jai ra­šo uk­mer­giš­kis Aud­rius.

 

Pro vie­ną iš to­kių vie­tų jam ten­ka kas­dien pra­ei­ti pa­ke­liui į dar­bą Del­tu­vos gat­ve ties dau­gia­bu­čiu na­mu Nr. 20. Ki­to­je gat­vės pu­sė­je yra krū­mais ap­au­gu­si pa­ke­lė, vir­tu­si di­de­liu šiukš­ly­nu.

„Ir per­nai, ir šie­met skam­bi­nau į se­niū­ni­ją, ta­čiau re­zul­ta­to jo­kio. Šie­met kai pa­skam­bi­nau sa­kė, kad rei­kia at­ei­ti į se­niū­ni­ją kaž­ko­kį pra­šy­mą už­pil­dy­ti, kad jie im­tų­si tvar­ky­mo dar­bų. Ne­gi ne­už­ten­ka tik nu­ro­dy­ti ne­tvar­kin­gą vie­tą... Per­nai sa­kė – lyg va­sa­rą su­tvar­kys, bet pa­ža­dai pa­ža­dais ir li­ko“, – laiš­ke pa­sa­ko­jo vy­ras.

Mies­to se­niū­nas Sta­sys Jac­kū­nas pa­tiks­li­no, kad kal­bama grei­čiau­siai apie bu­vu­sio ka­ri­nio mies­te­lio te­ri­to­ri­ją. Ji už­ima ne vie­ną hek­ta­rą, ir no­rint ją su­tvar­ky­ti, tek­tų mes­ti vi­sas pa­jė­gas ir ne­dirb­ti jo­kių ki­tų dar­bų.

Vie­ta, apie ku­rią kal­ba­ma, ne­dre­nuo­ta, ten nuo­lat telk­šo van­duo. Pa­vir­šu­ti­niš­kai jos iš­kuop­ti, anot se­niū­no, tie­siog ne­įma­no­ma.

Pa­si­do­mė­jus apie raš­tą, ku­rį esą rei­kė­jo pa­teik­ti se­niū­ni­jai, se­niū­nas svars­tė, kad gal­būt kal­bama buvo apie me­džių kir­ti­mą. Tam tik­rai rei­kia raš­tiš­ko pra­šy­mo.

Skai­ty­to­jas Aud­rius įvar­di­no dar vie­ną ap­leis­tą ob­jek­tą – ne­ži­nia kam pri­klau­san­čią au­to­bu­sų sto­te­lę prie bu­vu­sio li­nų fab­ri­ko.

Anks­ti pa­va­sa­rį ten esą bu­vo bai­sus šiukš­ly­nas. Nors ne­to­li sto­vi kon­tei­ne­ris, čia at­va­žiuo­jan­tie­ji ge­ria, val­go ir vis­ką me­ta ant že­mės.

„Ma­nau, ne­pro­šal ka­da nors bū­tų ir gam­to­sau­gi­nin­kams ten už­suk­ti. Vie­ną ki­tą nu­bau­dus, bū­tų pa­mo­ka ki­tiem“, – svarstė jis.

Ir ap­skri­tai, ar ne­ver­tė­tų vi­sai nu­griau­ti tą sto­te­lę-vai­duok­lį?

S. Jac­kū­nas pa­ti­ki­no ne­ži­nan­tis, kam kon­kre­čiai pri­klau­so bu­vu­si au­to­bu­sų sto­te­lė prie bu­vu­sio fab­ri­ko. Ta­čiau se­niū­nas pa­nei­gė, kad ta vie­ta pa­vers­ta šiukš­ly­nu. Ją esą su­tvar­ko tal­ki­nin­kai.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų