Spausdinti šį puslapį

Piktino šiukšlynai

Alvydas iš Krekšlių išsakė priekaištus buitinių atliekų vežėjams. Ukmergiškis pasakojo, kad praėjusį antradienį pagal grafiką šiame rajone šiukšlės turėjo būti išvežtos, tačiau nebuvo. Gyventojai paskambino įmonei „Ekonovus“ ir esą išgirdo, kad neturi laiko... Vėliau žmonėms buvo pasakyta, kad sugedo atliekas surenkantis automobilis.

 

Alvydo manymu, naujiems rajono vadovams reikėtų pagalvoti, ar neverta keisti buitinių atliekų operatoriaus.

Į redakciją pirmadienį paskambinusi ukmergiškė Vida skundėsi, kad ir visas miestas per Motinos dieną skendėjo šiukšlynuose. Daugelyje vietų prie daugiabučių konteineriai buvo pilni, šiukšlių krūvos stūksojo prie jų. Anot jos, per šventes atvažiavusius svečius po Ukmergę vežioti buvo gėda. Moteris pastebi, kad panaši situacija kartojasi nebe pirmą kartą.

UAB „Ekonovus“ Vilniaus regiono padalinio vadovas Elmaras Milinavičius sako, kad buitinės atliekos turėjo būti išvežtos pagal grafiką. Jis pažadėjo išsiaiškinti, kuriose vietose susidurta su problemomis, ir jas šalinti.

Ligita JUODVALKIENĖ

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)