Spausdinti šį puslapį

Po pirmininko traukiasi ir medžioklės žinovas

Prieš sa­vai­tę įvy­ku­sio Uk­mer­gės me­džio­to­jų ir žve­jų drau­gi­jos val­dy­bos po­sė­džio me­tu pa­reiš­ki­mą iš­ei­ti iš dar­bo pa­tei­kė il­ga­me­tis Uk­mer­gės me­džio­to­jų ir žve­jų drau­gi­jos me­džiok­lės ži­no­vas-žu­vi­nin­kas Sta­sys Brak­nys. Jis šio­se pa­rei­go­se dir­bo ne vie­ną de­šimt­me­tį.           

 

Gedimino Nemunaičio nuotr.


 

Lai­ki­nai ei­nan­tis pa­rei­gas Uk­mer­gės me­džio­to­jų ir žve­jų drau­gi­jos val­dy­bos pir­mi­nin­kas Min­dau­gas Ta­mo­šiū­nas pa­sa­ko­jo, kad S. Brak­nys iš dar­bo pa­si­pra­šė at­leis­ti lie­pos mė­ne­sį. Iki to lai­ko jis dar pa­pra­šė iš­lei­džia­mas kas­me­ti­nių atos­to­gų.

„Ka­dan­gi ke­le­tą me­tų nė­ra bu­vęs atos­to­gų, kai ku­rie val­dy­bos na­riai pa­siū­lė jam pa­si­nau­do­ti pro­ga ir jas iš­nau­do­ti“, – sa­kė M. Ta­mo­šiū­nas.

Į me­džiok­lės ži­no­vo-žu­vi­nin­ko pa­rei­gas ski­ria Uk­mer­gės me­džio­to­jų ir žve­jų drau­gi­jos val­dy­ba.

Pra­ei­tą sa­vai­tę val­dy­bos na­riai lai­ki­nai į šias pa­rei­gas pa­sky­rė Arū­ną Prač­kai­lą. Nuo­la­ti­nis me­džiok­lės ži­no­vas-žu­vi­nin­kas bus pa­skir­tas lie­pos mė­ne­sį – pa­si­bai­gus S. Brak­nio kas­me­ti­nių atos­to­gų lai­ko­tar­piui ir jį at­lei­dus iš dar­bo.

„Uk­mer­gės ži­nio­se“ pra­ei­tą sa­vai­tę ra­šė­me apie ki­tus po­ky­čius Uk­mer­gės me­džio­to­jų ir žve­jų drau­gi­jo­je – iš pa­rei­gų ne­se­niai at­si­sta­ty­di­no il­ga­me­tis Uk­mer­gės me­džio­to­jų ir žve­jų drau­gi­jos val­dy­bos pir­mi­nin­kas Vy­tau­tas Ma­ra­zaus­kas.

Nuo­la­ti­nis Uk­mer­gės me­džio­to­jų ir žve­jų drau­gi­jos val­dy­bos pir­mi­nin­kas bei nau­ja val­dy­bos su­dė­tis bus ren­ka­mi rin­ki­mi­nė­je-ata­skai­ti­nė­je kon­fe­ren­ci­jo­je. Ji pla­nuo­ja­ma su­reng­ti ge­gu­žės mė­ne­sį.

Šiuo me­tu Uk­mer­gės ra­jo­ne vei­kia 11 me­džio­to­jų bū­re­lių ir klu­bų, ku­riems pri­klau­so per 500 me­džio­to­jų.

Li­gi­ta JUODVALKIENĖ

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)