Spausdinti šį puslapį

Policijos darbuotojai gausiai dalyvavo talkoje

Uk­mer­gės ra­jo­no po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­to dar­buo­to­jai ba­lan­džio 26 die­ną da­ly­va­vo šva­ri­ni­mo­si ak­ci­jo­je „Da­rom“. Kar­tu su po­li­ci­nin­kais ap­lin­ką šva­ri­no ir ra­jo­no apy­lin­kės teis­mo dar­buo­to­jai.

 

Pareigūnai tvarkė aplinką.


 

 

Pa­sak po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­to atsto­vės spau­dai As­tos Kro­ger­tie­nės, tvar­ky­tas miš­kas ir te­ri­to­ri­ja už po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­to, prie Šven­to­sios bei li­go­ni­nės. Po po­ros va­lan­dų jau pūp­so­jo krū­vos mai­šų, pil­nų šiukš­lių. Ši te­ri­to­ri­ja tvar­ko­ma jau ket­vir­tus me­tus. Pa­ke­lė­se, miš­ke, kaip ir kas­met, ras­ta po­pie­rių, plas­ti­ki­nių ir stik­li­nių bu­te­lių, ava­ly­nės ir bui­ties ra­kan­dų. Iš­skir­ti­niai šių me­tų ra­di­niai – ki­nes­ko­pas ir fo­te­lio at­lo­šas.

Pa­bai­gus šva­ri­ni­mo­si dar­bus pa­dė­ko­ti tal­ki­nin­kams at­va­žia­vo mies­to se­niū­nas Sta­sys Jac­kū­nas. Jis pa­si­džiau­gė, kad Uk­mer­gės ra­jo­no po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­to ko­lek­ty­vas ne­ra­gi­na­mas daug me­tų da­ly­vau­ja tal­ko­je bei su­ren­ka be­ne di­džiau­sius šiukš­lių kie­kius.

Po tal­kos vi­si pa­si­vai­ši­no Pre­ven­ci­jos po­sky­rio vy­res­nio­jo ty­rė­jo Ge­di­mi­no Ka­les­ny­ko ant lau­žo vir­ta žir­nių ko­še.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)