Spausdinti šį puslapį

Popietė su dvasininku

Uk­mer­gės ra­jo­no po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­te prieš šv. Ka­lė­das lan­kė­si Švč. Tre­jy­bės bažnyčios kle­bo­nas Ša­rū­nas Pet­raus­kas. Su­sė­dus prie sta­lo ir be­si­vai­ši­nant ar­ba­ta kal­bė­ta ir apie ad­ven­to lai­ko­tar­pį, ir apie kas­die­ny­bės rū­pes­čius.

 

Su policijos darbuotojais bendravo kunigas Š. Petrauskas.


 

Š. Pet­raus­kas ap­gai­les­ta­vo, kad pre­ky­bos cen­truo­se Vė­li­nių žva­ku­tes kaipmat pa­kei­čia ka­lė­di­niai at­ri­bu­tai ir de­ko­ra­ci­jos, skam­ba ka­lė­di­nės  gies­mės, tad su­si­kau­pi­mo, pa­bu­vi­mo su sa­vi­mi, sa­vęs ap­mąs­ty­mo lai­ko­tar­pis iš­nyks­ta – žmo­gus ima lauk­ti jau ne ste­buk­lo, o do­va­nų. Dva­si­nin­kas pri­mi­nė vi­siems ži­no­mą tie­są, ku­ri kas­die­ny­bės ru­ti­no­je  pa­pras­tai pa­mirš­ta­ma – mes vi­suo­met esa­me per vie­ną se­kun­dę nuo mir­ties.

Po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­to dar­buo­to­jams dva­si­nin­kas lin­kė­jo kuo dau­giau gė­rio pa­si­rink­ta­me pro­fe­si­nia­me ke­ly, ku­ria­me įtam­pa ir stre­sas – kas­die­niai pa­ly­do­vai.

Tai bu­vo pir­ma­sis nau­jo­jo Švč. Tre­jy­bės baž­ny­čios kle­bo­no ap­si­lan­ky­mas po­li­ci­jo­je bei po­kal­bis su po­li­ci­jos ben­druo­me­ne.

PK inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)