Siaubo projektui pasirinko Ukmergės rajoną

Praėjusio penktadienio, Helovino, vakarą TV3 televizija pristatė Ukmergės rajone nufilmuotą siaubo realybės šou „Pasiutę šunys“. Žemaitkiemio seniūnijoje Radiškio miške filmuotas projektas – pagal tarptautinį „Sony“ ir „Googlebox“ formatą sukurtas realybės šou.

 

Jo dalyviai išbandomi siaubo istorijomis ir baimę keliančiais efektais. Svarbiausias šio šou epizodas – bėgimas nuo gaujos įsiutusių šunų. Sėkmės atveju dalyviai turi galimybę laimėti ne vieną tūkstantį eurų.

Šou kūrėjai skelbia jam ruošęsi kone metus, o projektas miške filmuotas ilgiau kaip mėnesį. Tam prireikė 200 filmavimo kamerų, 30 kilometrų įvairiausių kabelių ir laidų bei 100 žmonių komandos. Teigiama, jog šis šou atsiėjo daugiau nei 2 milijonus litų.

Ypač daug dėmesio skirta gerai išdresuotiems šunims, kurie milžinišku greičiu vejasi dalyvius. Pastarieji, kūrėjų teigimu, atrinkti itin atsakingai. Griežtai stebėta, kad jokia žinia apie projektą nepatektų į viešumą. Jo atstovai sakė negalintys atskleisti nė menkiausių detalių, „Ukmergės žiniose“ dar vasarą skelbiant apie tuo metu vykusius lietuvių ir skandinavų projekto filmavimus.

Ši vietovė mūsų rajone, teigiama, pasirinkta neatsitiktinai. Šalia Ukmergės esantį mišką vietiniai esą vadina „Velnio namais“. Pasak jų, iš kartos į kartą perduodami pasakojimai apie tai, kokie keisti dalykai ten dedasi.

Kalbama, kad čia ponai rengdavę neįprastas medžiokles, kai vietoj gyvūnų medžiojami... neturtingi žmonės. Nors vėliau tokia medžioklė buvo uždrausta, po mišką vis dar klajoja šimtai aukų neramių sielų. Rašytiniuose šaltiniuose Ukmergės rajone stūksantis miškas „Velnio namais“ vadintas dar XIX amžiaus pabaigoje.

Per televiziją šis projektas bus rodomas kiekvieną paskutinį mėnesio penktadienį.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų