Spausdinti šį puslapį

Mašiną apgadinę jaunuoliai sulaikyti

Uk­mer­gės ra­jo­no po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­to bu­dė­to­jai ba­lan­džio 28 d. apie 3 val. ga­vo pra­ne­ši­mą, kad au­to­mo­bi­lių sto­vė­ji­mo aikš­te­lė­je prie pre­ky­bos cen­tro „Pi­vo­ni­ja“ mu­ša­si jau­nuo­liai.

Nu­vy­kus pa­aiš­kė­jo, kad gru­pė jau­nuo­lių iš chu­li­ga­niš­kų pa­ska­tų šo­ki­nė­da­mi, spar­dy­da­mi, mė­ty­da­mi daik­tus ap­ga­di­no Vi­diš­kių mies­te­lio gy­ven­to­jos I. R. (gim. 1993 m.) au­to­mo­bi­lį VW GOLF.

 

Ne­tru­kus pa­tru­liai su­lai­kė ir į po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­tą pri­sta­tė du įta­ria­muo­sius – Uk­mer­gės mies­to gy­ven­to­jus: bro­lius A. A. (g. 1989 m.), ku­riam nu­sta­ty­tas 2,25 prom. gir­tu­mas, ir A. A. (g. 1986 m.), ku­riam nu­sta­ty­tas 1,74 prom. gir­tu­mas. Die­ną bu­vo su­lai­ky­ti dar 2 įta­ria­mie­ji – uk­mer­giš­kiai A. C. (g. 1989 m.) ir P. K. (g. 1987 m.).

As­mens ap­žiū­ros me­tu pas P. K. bu­vo ras­tas ir pa­im­tas mai­še­lis su au­ga­li­nės kil­mės me­džia­ga, kaip įta­ria­ma – nar­ko­ti­kais.

   Po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­te at­lie­ka­mi iki­teis­mi­niai ty­ri­mai dėl vie­šo­sios tvar­kos pa­žei­di­mo ir nar­ko­ti­nių me­džia­gų lai­ky­mo.

   PK inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)