Plėšikas pasinaudojo dingusia elektra?

Į „Uk­mer­gės ži­nių“ re­dak­ci­ją pir­ma­die­nį pa­skam­bi­nęs Mai­ro­nio gat­vės gy­ven­to­jas Vy­tau­tas pik­ti­no­si ne­ap­švies­to­mis jo gy­ve­na­mo­jo ra­jo­no gat­vė­mis. Pa­sak vy­ro, ne­ap­švies­tas Mai­ro­nio gat­vės ruo­žas tarp Anykš­čių ir Ku­dir­kos gat­vių. Tam­su va­ka­re bu­vo ir A. Ba­ra­naus­ko gat­vė­je.

 

 

Ge­di­mi­no Ne­mu­nai­čio nuotr.


 

 

Žmo­gus pri­mi­nė sek­ma­die­nį su­te­mus šio­je vie­to­je įvyk­dy­tą nu­si­kal­ti­mą – bu­vo api­plėš­ta mo­te­ris. Ma­no, kad jei ne be­ri­bis elek­tros tau­py­mas, pa­na­šių nu­si­kal­ti­mų gal ir ne­bū­tų.

Dėl ne­ap­švies­to Ku­dir­kos gat­vės ruo­žo į re­dak­ci­ją krei­pė­si ir ki­ta uk­mer­giš­kė.

Uk­mer­gės mies­to se­niū­nė Zi­ta Pe­čiu­lie­nė pa­aiš­ki­no, kad mi­nė­tų gat­vių ruo­žai sa­vait­ga­lį bu­vo ne­ap­švies­ti tik­rai ne dėl tau­py­mo, o dėl ge­di­mo.

Ma­no, kad jis įvy­ko bū­tent sek­ma­die­nį ir jo nie­kas iš kar­to ne­pa­ste­bė­jo.

UAB „Uk­mer­gės ver­smė“, ku­ri rū­pi­na­si mies­to ap­švie­ti­mu, di­rek­to­rius ser­vi­sui Vla­di­mi­ras No­vo­sio­lo­vas vė­liau pa­tiks­li­no, kad bū­ta ne ge­di­mo, o elek­tra lai­ki­nai din­go dėl pa­se­nu­sių nu­trū­ku­sių elek­tros lai­dų. Pa­sak di­rek­to­riaus, ga­vus pra­ne­ši­mą, at­lik­tas re­mon­tas.

Tuo tar­pu į re­dak­ci­ją dar kar­tą pa­skam­bi­nęs po­nas Vy­tau­tas ne­ti­ki pa­si­aiš­ki­ni­mais. Jis ti­ki, kad elek­tra tie­siog bu­vo tau­py­ta, o da­bar įsi­žie­bė, nes ar­tė­ja rin­ki­mai...

Kad ir kaip ten be­bū­tų, pa­na­šu, kad tam­sa la­biau­siai pa­si­tar­na­vo gat­vės plė­ši­kams, sek­ma­die­nį su­te­mus api­plė­šu­siems du uk­mer­giš­kius. 

Apie 19 val. 75-erių me­tų mo­te­rį Mai­ro­nio gat­vė­je už­puo­lė ne­pa­žįs­ta­mas jau­nuo­lis. Pri­bė­gęs iš už nu­ga­ros, nu­trau­kė nuo pe­ties ran­ki­nę. Jo­je bu­vo apie 800 eu­rų ir ban­ko mo­kė­ji­mo kor­te­lė. Griū­da­ma uk­mer­giš­kė su­tren­kė ko­ją, to­dėl bu­vo pa­gul­dy­ta į li­go­ni­nę.

Ki­tas plė­ši­mas įvyk­dy­tas apie 20 val. 30-me­čiui vy­rui ei­nant Anykš­čių skers­gat­viu ke­lią pas­to­jo trys ne­pa­žįs­ta­mie­ji. Jie pa­pra­šė ci­ga­re­čių, stvė­rė žmo­gui už kak­lo ir iš ki­še­nės iš­trau­kė pa­ke­lį ci­ga­re­čių, į ku­rį bu­vo įdė­ti 30 eu­rų ir dė­žu­tė su vais­tais. Nu­ken­tė­ju­sia­jam pa­da­ry­ta 37 eu­rų ža­la.

Dėl plė­ši­mų Uk­mer­gės ra­jo­no po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­te at­lie­ka­mi iki­teis­mi­niai ty­ri­mai. Po­li­ci­ja pra­šo gy­ven­to­jų pa­gal­bos: jei­gu ma­tė­te šiuos už­puo­li­mus ar tu­ri­te in­for­ma­ci­jos, pra­šo­ma pa­skam­bin­ti Kri­mi­na­li­nės po­li­ci­jos sky­riaus vir­ši­nin­kei In­gai Ma­li­naus­kie­nei tel. (8 340) 60417.

Vil­ma NEMUNAITIENĖ

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų