Spausdinti šį puslapį

Plėšikas pasinaudojo dingusia elektra?

Į „Uk­mer­gės ži­nių“ re­dak­ci­ją pir­ma­die­nį pa­skam­bi­nęs Mai­ro­nio gat­vės gy­ven­to­jas Vy­tau­tas pik­ti­no­si ne­ap­švies­to­mis jo gy­ve­na­mo­jo ra­jo­no gat­vė­mis. Pa­sak vy­ro, ne­ap­švies­tas Mai­ro­nio gat­vės ruo­žas tarp Anykš­čių ir Ku­dir­kos gat­vių. Tam­su va­ka­re bu­vo ir A. Ba­ra­naus­ko gat­vė­je.

 

 

Ge­di­mi­no Ne­mu­nai­čio nuotr.


 

 

Žmo­gus pri­mi­nė sek­ma­die­nį su­te­mus šio­je vie­to­je įvyk­dy­tą nu­si­kal­ti­mą – bu­vo api­plėš­ta mo­te­ris. Ma­no, kad jei ne be­ri­bis elek­tros tau­py­mas, pa­na­šių nu­si­kal­ti­mų gal ir ne­bū­tų.

Dėl ne­ap­švies­to Ku­dir­kos gat­vės ruo­žo į re­dak­ci­ją krei­pė­si ir ki­ta uk­mer­giš­kė.

Uk­mer­gės mies­to se­niū­nė Zi­ta Pe­čiu­lie­nė pa­aiš­ki­no, kad mi­nė­tų gat­vių ruo­žai sa­vait­ga­lį bu­vo ne­ap­švies­ti tik­rai ne dėl tau­py­mo, o dėl ge­di­mo.

Ma­no, kad jis įvy­ko bū­tent sek­ma­die­nį ir jo nie­kas iš kar­to ne­pa­ste­bė­jo.

UAB „Uk­mer­gės ver­smė“, ku­ri rū­pi­na­si mies­to ap­švie­ti­mu, di­rek­to­rius ser­vi­sui Vla­di­mi­ras No­vo­sio­lo­vas vė­liau pa­tiks­li­no, kad bū­ta ne ge­di­mo, o elek­tra lai­ki­nai din­go dėl pa­se­nu­sių nu­trū­ku­sių elek­tros lai­dų. Pa­sak di­rek­to­riaus, ga­vus pra­ne­ši­mą, at­lik­tas re­mon­tas.

Tuo tar­pu į re­dak­ci­ją dar kar­tą pa­skam­bi­nęs po­nas Vy­tau­tas ne­ti­ki pa­si­aiš­ki­ni­mais. Jis ti­ki, kad elek­tra tie­siog bu­vo tau­py­ta, o da­bar įsi­žie­bė, nes ar­tė­ja rin­ki­mai...

Kad ir kaip ten be­bū­tų, pa­na­šu, kad tam­sa la­biau­siai pa­si­tar­na­vo gat­vės plė­ši­kams, sek­ma­die­nį su­te­mus api­plė­šu­siems du uk­mer­giš­kius. 

Apie 19 val. 75-erių me­tų mo­te­rį Mai­ro­nio gat­vė­je už­puo­lė ne­pa­žįs­ta­mas jau­nuo­lis. Pri­bė­gęs iš už nu­ga­ros, nu­trau­kė nuo pe­ties ran­ki­nę. Jo­je bu­vo apie 800 eu­rų ir ban­ko mo­kė­ji­mo kor­te­lė. Griū­da­ma uk­mer­giš­kė su­tren­kė ko­ją, to­dėl bu­vo pa­gul­dy­ta į li­go­ni­nę.

Ki­tas plė­ši­mas įvyk­dy­tas apie 20 val. 30-me­čiui vy­rui ei­nant Anykš­čių skers­gat­viu ke­lią pas­to­jo trys ne­pa­žįs­ta­mie­ji. Jie pa­pra­šė ci­ga­re­čių, stvė­rė žmo­gui už kak­lo ir iš ki­še­nės iš­trau­kė pa­ke­lį ci­ga­re­čių, į ku­rį bu­vo įdė­ti 30 eu­rų ir dė­žu­tė su vais­tais. Nu­ken­tė­ju­sia­jam pa­da­ry­ta 37 eu­rų ža­la.

Dėl plė­ši­mų Uk­mer­gės ra­jo­no po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­te at­lie­ka­mi iki­teis­mi­niai ty­ri­mai. Po­li­ci­ja pra­šo gy­ven­to­jų pa­gal­bos: jei­gu ma­tė­te šiuos už­puo­li­mus ar tu­ri­te in­for­ma­ci­jos, pra­šo­ma pa­skam­bin­ti Kri­mi­na­li­nės po­li­ci­jos sky­riaus vir­ši­nin­kei In­gai Ma­li­naus­kie­nei tel. (8 340) 60417.

Vil­ma NEMUNAITIENĖ

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)