Spausdinti šį puslapį

Po incidentų – lūžiai ir žaizdos

Po­li­ci­ją už­plū­do pra­ne­ši­mai apie na­muo­se nuo ar­ti­mų­jų, gat­vė­je nuo už­puo­li­kų bei per iš­ger­tu­ves nu­ken­tė­ju­sius as­me­nis. Pas­ta­ro­sio­mis die­no­mis to­kių įvy­kių – itin gau­su.

 

Bir­že­lio 21 d. apie 24 val. Tau­jė­nų se­niū­ni­jo­je Pa­mū­šio kai­me A. G. (gim. 1995 m.) ei­nant Ra­mio­sios gat­ve, prie jo kaž­kas pri­bė­go ir ran­ka su­da­vė į vei­dą. A. G. krei­pė­si į me­di­kus – jam diag­no­zuo­tas no­sies kau­lo lū­žis.

Bir­že­lio 23 d. apie 11 val. D. I. (gim. 1971 m.) na­muo­se Tau­jė­nuo­se su še­pe­čio ko­tu mu­šė bro­lis Z. I. (gim. 1967 m.).

Tą pa­čią die­ną apie 18.40 val. į Uk­mer­gės li­go­ni­nės pri­ėmi­mo sky­rių iš na­mų Drau­gys­tės gat­vė­je pri­sta­ty­ta V. V. (gim. 1941 m.). Jai nu­sta­ty­tas kai­rio žas­to lū­žis, šon­kau­lių lū­žis, vi­so kū­no su­mu­ši­mas. Mo­te­ris pa­gul­dy­ta gy­dy­ti, įvy­kį aiš­ki­na­si pa­rei­gū­nai.

Bir­že­lio 23 d. apie 20 val. G. D. (gim. 1979 m.) na­mie Žie­do gat­vė­je ne­blai­vus su­gy­ven­ti­nis S. S. (gim. 1973 m.) del­nu tren­kė per vei­dą.

Bir­že­lio 24-ąją apie 2 va­lan­dą nak­ties bu­te Šir­vin­tų gat­vė­je per iš­ger­tu­ves tarp B. B. ir jo žmo­nos I. B. (gim. 1977 m.) ki­lo kon­flik­tas. I. B. daug kar­tų tren­kė vy­rui per gal­vą. B. B. nu­sta­ty­tas 2,28 pro­mi­lės gir­tu­mas, I. B. – 1,67 pro­mi­lės.

Bir­že­lio 24 d. apie 6.44 val. iš Uk­mer­gės li­go­ni­nės Pri­ėmi­mo ir sku­bios pa­gal­bos sky­riaus bu­vo gau­tas pra­ne­ši­mas, kad iš Tau­jė­nų pri­sta­ty­tas ne­blai­vus E. I. (gim. 1987 m.). Jam su­muš­ta gal­va ir su­lau­žy­ta no­sis. Dėl pa­tir­tų su­ža­lo­ji­mų pa­gul­dy­tas į neu­ro­lo­gi­jos sky­rių.

Šį tre­čia­die­nį apie 23.20 val. po­li­ci­ja ga­vo pra­ne­ši­mą, kad Ge­di­mi­no gat­vė­je esan­čia­me bu­te yra žmo­gus su pjau­ti­ne žaiz­da. Iš įvy­kio vie­tos į Uk­mer­gės li­go­ni­nės pri­ėmi­mo sky­rių bu­vo pri­sta­ty­tas M. P. (gim. 1984 m.) su pjau­ti­ne-plėš­ti­ne žaiz­da kak­lo sri­ty­je. Me­di­kų tei­gi­mu, M. P. būk­lė sta­bi­li. Įvy­kio ap­lin­ky­bės ti­ria­mos.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)