Spausdinti šį puslapį

Policija ieško gatvės akiplėšų

Ukmergės policija kreipiasi į gyventojus, prašydama suteikti informacijos. Balandžio 11 d. rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl įžūlaus jaunuolių poelgio, kai buvo sužalotas autobuso vairuotojas.

 

Balandžio 11 d. apie 18 val. V. J. (g. 1962 m.) vairavo maršrutinį autobusą Nr. 2. Važiuodamas Kauno gatve, vairuotojas pastebėjo ant šaligatvio stovinčią grupę jaunuolių.

Vienas iš jų kelis kartus iššoko ant važiuojamosios kelio dalies ir vėl sugrįžo atgal, taip piktybiškai bandydamas imituoti avarinę situaciją bei sutrikdyti autobuso vairuotoją. V. J. sustojo ir išlipęs iš autobuso bandė sudrausminti akiplėšą. Nusisukus eiti, vienas iš grupelės pribėgęs iš nugaros spyrė vairuotojui į ranką.

V. J. kreipėsi į Ukmergės ligoninės priėmimo skyrių. Po medikų apžiūros vairuotojui buvo nustatytas dešinės rankos kaulo lūžis.

Ukmergės rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Policija siekia nustatyti taip akiplėšiškai šviesiu paros metu besielgusius jaunuolius. Šį įvykį galėjo matyti gyventojai. Policija prašo nelikti abejingiems ir pasidalinti net menkiausia informacija. Skambinti Kriminalinės policijos skyriaus viršininkei Ingai Malinauskienei tel. (8 340) 60417 arba ateiti į policijos komisariatą, 225 kabinetą. Gyventojų pagalba labai svarbi ir vertinga.

PK inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)