Policija išaiškino plėšikautojus

Uk­mer­gės ra­jo­no po­li­ci­ja su­lai­kė gru­pę jau­nuo­lių, ku­rie įta­ria­mi pra­ėju­sį sa­vait­ga­lį mies­te įvyk­dę plė­ši­mus. Die­nos me­tu Uk­mer­gė­je bu­vo įvyk­dy­ti trys plė­ši­mai. Ko­vo 29 d. Del­tu­vos gat­vė­je už­pul­ta gar­baus am­žiaus uk­mer­giš­kė, iš ku­rios pri­bė­gęs jau­nuo­lis at­ėmė ran­ki­nę.

 

Griū­da­ma mo­te­ris su­si­lau­žė ran­ką.

Dar du pa­na­šūs plė­ši­mai įvyk­dy­ti ko­vo 30 d. Apie 12 val. už­puo­li­kai ran­ki­nę iš­trau­kė iš pen­si­nin­kės ran­kų, ta­čiau pas­kui iš­si­gan­dę ją iš­me­tė. Apie 14 val. Del­tu­vos gat­vė­je už­pul­ta ir ap­vog­ta dar vie­na gar­baus am­žiaus mo­te­ris.

Po­li­ci­ja iš­si­aiš­ki­no, kad šiuos nu­si­kal­ti­mus įvyk­dė še­ši jau­nuo­liai, iš ku­rių ke­tu­ri – ne­pil­na­me­čiai. Jau­niau­sia­jam – vos dvy­li­ka me­tų. Vi­si jie – Uk­mer­gės mies­to gy­ven­to­jai. Du pen­kio­lik­me­čiai ir try­li­ka­me­tis da­ly­va­vo vi­suo­se tri­juo­se plė­ši­muo­se.

19-me­tį D. D. ir 18-me­tį N. D. pa­rei­gū­nai su­lai­kė ko­vo 30 d. At­li­kus N. D nar­ko­ti­kų tes­tą, nu­sta­ty­ta, kad jis yra var­to­jęs nar­ko­ti­kų. D. D. at­si­sa­kė tik­rin­tis dėl nar­ko­ti­kų var­to­ji­mo. Be­je, N. D. yra įta­ria­mas nar­ko­ti­kų įsi­gi­ji­mu ir lai­ky­mu dvie­juo­se iki­teis­mi­niuo­se ty­ri­muo­se, ku­rie at­lie­ka­mi ra­jo­no po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­te.

Vie­nas pen­kio­lik­me­tis bu­vo su­lai­ky­tas 48 val. ba­lan­džio 1 d. Po­li­ci­jo­je jis ži­no­mas kaip įta­ria­ma­sis iki­teis­mi­nia­me ty­ri­me, ku­ris at­lie­ka­mas dėl te­le­fo­nų va­gys­čių.

Ki­ti trys ne­pil­na­me­čiai – dvy­li­ka­me­tis, try­li­ka­me­tis ir pen­kio­lik­me­tis – po ap­klau­sų iš­leis­ti į na­mus.

Po­li­ci­ja dė­kin­ga Uk­mer­gės mies­to gy­ven­to­jai už jos pi­lie­tiš­ką po­žiū­rį ir ne­abe­jin­gu­mą. Mo­ters pa­ste­bė­ji­mai ir su­teik­ta in­for­ma­ci­ja pa­dė­jo at­skleis­ti nu­si­kal­ti­mus.

PK inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų