Policija pataria: saugokitės kišenvagių

Uk­mer­gės ra­jo­no po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­to pa­rei­gū­nai at­krei­pia dė­me­sį, kad di­des­nė­se žmo­nių su­si­bū­ri­mo vie­to­se rei­kia sau­go­tis ki­šen­va­gių. Ypač daž­nai nuo jų uk­mer­giš­kiai nu­ken­čia dė­vė­tų dra­bu­žių par­duo­tu­vė­je „Hu­ma­na“ ir tur­gu­je.

 

Ba­lan­džio 8 d. į po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­tą krei­pė­si 64-me­tų G. P. Apie 12 val. ji lan­kė­si par­duo­tu­vė­je „Hu­ma­na“. Uk­mer­giš­kė nė ne­pa­ste­bė­jo, kaip iš jos ran­ki­nės bu­vo iš­trauk­tas po­lie­ti­le­ni­nis mai­še­lis, ku­ria­me bu­vo apie 1000 li­tų. Dėl va­gys­tės pra­dė­tas iki­teis­mi­nis ty­ri­mas.

Šiais me­tais pra­dė­ti pen­ki iki­teis­mi­niai ty­ri­mai dėl ki­šen­va­gys­čių mi­nė­to­je par­duo­tu­vė­je. Po­li­ci­jos ži­nio­mis nuo il­ga­pirš­čių nu­ken­čia ge­ro­kai dau­giau gy­ven­to­jų, ta­čiau pra­ra­dę ne­di­de­les pi­ni­gų su­mas ne vi­si krei­pia­si į po­li­ci­ją.

Pa­rei­gū­nai ra­gi­na gy­ven­to­jus ati­džiau sau­go­ti daik­tus. Ypač bud­riems rei­kė­tų bū­ti vi­suo­me­ni­nia­me trans­por­te, par­duo­tu­vė­se, ma­si­nio su­si­bū­ri­mo vie­to­se, kur su­si­da­ro žmo­nių spūs­tys – tai yra pa­lan­kiau­sios są­ly­gos il­ga­pirš­čiams įgy­ven­din­ti sa­vo kės­lus.

Jei per spūs­tį su­spau­džia­ma ku­ri nors jū­sų kū­no da­lis, bū­ki­te bud­rūs, nes ne­re­tai ki­šen­va­giai, dirb­da­mi gru­pė­mis, dirb­ti­nai su­ke­lia grūs­tį. Be to, pri­me­na­ma – ne­rei­kė­tų pi­ni­gi­nių, mo­bi­lių­jų te­le­fo­nų lai­ky­ti kup­ri­nė­se ar ran­ki­nė­se už nu­ga­ros, nes jas pra­pjo­vus, daik­tus leng­va pa­siek­ti. Pi­ni­gi­nes su do­ku­men­tais ir pi­ni­gais sau­giau­sia lai­ky­ti striu­kių vi­di­nė­se ki­še­nė­se ar sun­kiau pa­sie­kia­mo­se krep­šio vie­to­se, ran­ki­nes lai­ky­ti ir ne­šio­ti prie­ky­je.

PK inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų