Spausdinti šį puslapį

Seimo pirmininkės sūnaus ieškojo ir iš dangaus

Antradienio vakarą virš Ukmergės pamiškių sukęs pareigūnų sraigtasparnis daugeliui uždavė mįslę: gal karinės pratybos, slapta operacija ar nusikaltėlių paieškos. Pažemiui sraigtasparnis ratus suko sutemus ir net vidurnaktį.

 

Pasirodo, tokiu moderniu būdu ieškotas tą pačią dieną prapuolęs ukmergiškės Seimo pirmininkės Loretos Graužinienės sūnus 27 metų Eimantas Graužinis.

Ukmergės policija informaciją apie dingusį vyrą gavo antradienį 11.45 val. ir nedelsiant buvo pradėti paieškos veiksmai, pasitelktos gausios policijos ir Vadovybės apsaugos departamento pajėgos, iškviestas kinologas su tarnybiniu šunimi.

Apie tai, kad sūnus išėjo iš namų ir negrįžta, pranešė jo tėvas ukmergiškis Julius Graužinis.

Teritoriją apžiūrėjo sraigtasparnis, ugniagesiai gelbėtojai su valtimi, tačiau vyras nerastas.

Trečiadienį ryte pradingėlis atsirado. Apie 6 val. policijai paskambino Ukmergės rajone gyvenanti moteris ir pranešė, kad į jos sodybą buvo atėjęs panašus jaunas vyras. Buvo basas, bandė kažką pasakyti.

Į nurodytą vietą iškart išvažiavo policijos patruliai. Pabaisko seniūnijos Daumantiškių kaimo ribose basas vyras kažkur ėjo žvyrkeliu. Pareigūnai jį iškart nuvežė į ligoninę apžiūrai.

Lakoniškame policijos pranešime spaudai trečiadienį visuomenei dėkota už pagalbą.

Tai jau ne pirmas atvejis, kuomet šalyje skelbiama Seimo pirmininkės sūnaus paieška. Pernai gruodį E. Graužinis buvo dingęs iš namų Vilniuje. Maždaug po paros policija jį aptiko sostinėje netoli namų.

Vaikinas buvo nuvežtas į ligoninę apžiūrai. Po to ilgai gydėsi, Seimo pirmininkė leido suprasti, kad jos sūnaus sveikata nėra gera. Tuomet L.Graužinienė sakė, kad jautrų sūnų labai paveikė patyčios iš mamos internete.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)