Spausdinti šį puslapį

Opozicija jaučiasi atstumtaisiais

Opo­zi­ci­ja ra­jo­no ta­ry­bo­je jau­čia­si at­stum­ta ir ig­no­ruo­ja­ma, o val­dan­tie­ji su me­ru prie­ša­ky­je, jų įsi­ti­ki­ni­mu, vi­siš­kai ne­su­ge­ba su­si­tvar­ky­ti su ra­jo­no rei­ka­lais. Apie tai kal­bė­jo į spau­dos kon­fe­ren­ci­ją ra­jo­ne dir­ban­čius ži­niask­lai­dos at­sto­vus ant­ra­die­nį su­kvie­tę opo­zi­ci­nių par­ti­jų ra­jo­no ta­ry­bo­je na­riai.

 

Ge­di­mi­no Ne­mu­nai­čio nuotr. Į spau­dos kon­fe­ren­ci­ją at­vy­ko (iš kai­rės): M. Ta­mo­šiū­nas, R. Pi­vo­ras, J. Varž­ga­lys, R. Ba­ra­vy­kas.


 

„Esam at­stu­mia­mi“, – ko­man­di­nio dar­bo pa­si­ge­do vos prieš ke­lis mė­ne­sius šios ka­den­ci­jos ta­ry­bo­je pra­dė­jęs dirb­ti šiuo me­tu jo­kiai par­ti­jai ne­pri­klau­san­tis Ro­mas Pi­vo­ras.

Vals­tie­čių ir ža­lių­jų są­jun­gos at­sto­vas Juo­zas Varž­ga­lys ak­cen­ta­vo strin­gan­čias Vep­rių ir Žel­vos vi­du­ri­nių mo­kyk­lų re­no­va­ci­jas.

Vos ne vi­suo­se ra­jo­no rei­ka­luo­se spra­gas įžvel­gė li­be­ral­cen­tris­tas Re­gi­man­tas Ba­ra­vy­kas. Kal­bė­jo apie ne­sklan­du­mus me­di­ci­no­je, ši­lu­mos ūky­je, at­lie­kų rū­šia­vi­mo sri­ty­se, kri­ti­ka­vo ne­ma­žė­jan­tį įsi­sko­li­ni­mą. Ne­ten­ki­no jo bei ko­le­gų ir ra­jo­no ta­ry­bos po­sė­džių ve­di­mo tvar­ka. Guo­dė­si, jog ne­lei­džia­ma klaus­ti ir dis­ku­tuo­ti.

Taip pat iš­sa­kė pa­si­pik­ti­ni­mą dėl Dar­bo par­ti­jos at­sto­vo vi­ce­me­ro Ro­lan­do Ja­nic­ko per­ne­lyg di­de­lio ak­ty­vu­mo ir įta­kos net pen­kių ko­mi­te­tų dar­be.

Apie ši­lu­mos ūkį tra­di­ciš­kai pa­kal­bė­jo par­ti­jos Tvar­ka ir tei­sin­gu­mas at­sto­vas ra­jo­no ta­ry­bo­je Min­dau­gas Ta­mo­šiū­nas.

Iš es­mės jo­kios nau­jie­nos apie ra­jo­no rei­ka­lus spau­dos kon­fe­ren­ci­jo­je po­li­ti­kai ne­pa­tei­kė, tik at­kar­to­jo pro­ble­mas, ku­rias jau ne kar­tą ana­li­za­vo­me „Uk­mer­gės ži­nio­se“.

Tuo tar­pu kal­bė­ti apie tai, kas iš tie­sų nau­ja, po­li­ti­kai ne­pa­no­ro.

O tai – ne­se­niai įkur­ta vie­šo­ji įstai­ga „Uk­mer­gės me­di­ja“, to­kiu pa­čiu pa­va­di­ni­mu iš­lei­du­si ne­mo­ka­mai pla­ti­na­mą lei­di­nu­ką. Ja­me, anot ve­da­mo­jo, pla­nuo­ja­ma „pa­vie­šin­ti  tai, apie ką nu­ty­li sa­vo dar­bais pa­ten­kin­ti Sa­vi­val­dy­bės va­do­vai ir ven­gia ra­šy­ti ži­niask­lai­da“.

Mėn­raš­čiu pa­va­din­ta­me lei­di­ny­je vie­toj re­dak­to­riaus ar stei­gė­jo kon­tak­tų sa­vo elek­tro­ni­nius paš­tus nu­ro­dė šia­me su­si­ti­ki­me pa­si­sa­kę ta­ry­bos na­riai bei kon­ser­va­to­rius An­drius Ka­les­ni­kas.

Pa­si­do­mė­jus, kas mi­nė­tos vie­šo­sios įstai­gos stei­gė­jai, ko­kiais pi­ni­gais fi­nan­suo­ja­mas lei­di­nys, po­li­ti­kai kaž­ko­dėl at­sa­ky­ti ne­no­rė­jo.

Autorė: Vil­ma NEMUNAITIENĖ

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)