Spausdinti šį puslapį

Paminėjo profsąjungų dieną

Gedimino Nemunaičio nuotr.  Aktyviausi įmonių ir organizacijų profesinių sąjungų vadovai ir svečiai.  Gedimino Nemunaičio nuotr. Aktyviausi įmonių ir organizacijų profesinių sąjungų vadovai ir svečiai.

Ukmergiškiai – vieninteliai Lietuvoje, kurie kasmet mini profsąjungų dieną.

Kiekvienais metais sutartu laiku aktyviausi profesinių sąjungų atstovai renkasi į savo šventę, kurioje trumpai aptaria nuveiktus darbus, pagerbia labiausiai nusipelniusiuosius ar jubiliatus, pabendrauja ir smagiai pasišoka.

Į praėjusią savaitę surengtą tokią šventę susirinko keliolikos profesinių sąjungų atstovai.

Ukmergės profesinių sąjungų bendrijos pirmininkas Vincentas Banikonis trumpai pasidžiaugė šiemet vykusiais renginiais – ekskursijomis, susitikimais, seminarais.

Susirinkusiuosius pasveikino Lietuvos socialdemokratų partijos Ukmergės skyriaus pirmininkas Valdas Petronis ir jo pavaduotoja, Moterų klubo pirmininkė Indrė Kižienė.

Į svečius atvyko buvęs ilgametis Lietuvos profesinių sąjungų konfederacijos vadovas Artūras Černiauskas ir konfederacijos generalinė sekretorė Janina Matuizienė.

Rajono meras Rolandas Janickas ir savivaldybės administracijos direktorius Stasys Jackūnas apdovanojo aktyviausius rajono įmonių profesinių sąjungų vadovus. Apdovanojimai įteikti Vytautui Buziui, Norbertui Šembergui, Antanui Kriukeliui, Angelei Šereikienei.

Susirinkusieji pusiau juokais, pusiau rimtai pasvarstė: ar nevertėtų siūlyti Seimui, kad profesinių sąjungų diena taptų švente visoje Lietuvoje.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Paveikslėlių galerija