Spausdinti šį puslapį

Užgriuvus sienai žuvo žmogus

Penktadienį tragedija baigėsi statybų darbai Pabaiske.

Privatizuotame buvusiame vaikų darželio pastate siena užgriuvo statybininkus. Vienas žmogus žuvo, kitas – sunkiai sužeistas.

Pranešimas apie šį įvykį policijoje buvo gautas penktadienį 15.30 val.

Pranešta, kad žuvo 1960 metais gimęs vyriškis, o kitas (gim. 1964 m.) dėl sunkių sužeidimų skubiai išgabentas į Respublikinę Vilniaus universitetinę ligoninę.

Policijos pareigūnai ir atsakingų institucijų specialistai ėmėsi aiškintis, ar darbai statybvietėje buvo organizuojami tinkamai ir vykdomi teisėtai.

Žiniasklaidoje iš karto po įvykio pasirodė pranešimai, kad pastatas, kuriame įvyko tragedija, priklauso Pabaisko seniūnui Gediminui Lapukui. Tai tvirtino ir į redakciją paskambinęs žuvusiojo giminaitis.

Tačiau pakalbintas seniūnas patikino, kad remontuojamo pastato savininkas yra jo tėvas ūkininkas Vladas Lapukas.

Šiuo metu jis gydomas ligoninėje sostinėje. Prieš penkias dienas iki įvykio vyrą ištiko infarktas. Žmogus tebėra sunkios būklės.

„Kas ten ką griovė, negaliu pasakyti. Įvyko nelaimingas atsitikimas. Manęs tuo metu Pabaiske nebuvo“, – tikino G. Lapukas.

Pasak jo, įvykį tiria policija, tad nieko daugiau komentuoti jis negali.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)