Į Ukmergę atkeliauja „Juokis“

Vasario 10 d., sekmadienį, 18 val. Ukmergės kultūros centre vyks humoro šventė „JUOKIS 2019“. Juoksis aukštaičiai ir dzūkai.

Aukštaitijai atstovaus du puikūs kolektyvai. Garsioji „SPRANDŽINA“ iš Šeduvos (vad. Izolina Stanulienė) scenoje ieškos „Romantikos“ – juoksis iš netikusių žmonių tarpusavio santykių, iš susvetimėjimo. Šeduviškiai visada žavi temų aktualumu, raiškia šaržuota vaidyba, smagiomis improvizacijomis.

Žiūrovų pamėgtasis „BOBŲ RADIJAS„ iš Kėdainių r. Surviliškio (vadovė Erlenda Turskienė) programoje „Nauja – užmiršta sena“ ironiškai žvelgs į mūsų visuomenės ligas, amžinas žmogaus ydas ir silpnybes. Ugningosios moterys džiugina originaliais scenarijais, puikia vaidyba ir gyvu dainavimu (muzikos vadovas Albinas Počiulpas).

Dzūkų garbę gins „SPANGUOLĖ“ iš Varėnos rajono Marcinkonių (vadovės Rimutė Avižinienė ir Natalija Čeplikienė). Programoje „O dzūkais leido būti tik dievai“ jie kurs naują tautinį drabužį – juoksis iš valdžios ir paprastų žmonių nesusikalbėjimo, iš tuštybės, naivumo. Tolimiausi šventės svečiai išsiskiria liaudišku, dzūkiškai geranorišku humoru, skambia tarme.

Koncertą paįvairins humoristas Vaclovas Vičius iš Vilniaus. Jis dovanos naujausių satyrinių eilėraščių ir ironiškų epigramų puokštę.

Juokimės kartu!

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų