Spausdinti šį puslapį

Apie Europą pasakojo keleiviams

Ukmergės Antano Smetonos gimnazija antrus metus dalyvauja projekte „Mokykla – Europos Parlamento ambasadorė“.

Gimnazijos komanda – Ema Girdžiūnaitė, Eglė Perednytė, Žemyna Meškuotytė, Viltė Godliauskaitė ir istorijos mokytoja Daiva Sinkevičienė – organizavo renginių ir susitikimų, kūrė filmukus, ruošė lankstinukus, vedė pamokas, vykdė švietėjišką veiklą.

Minint Europos dieną vyko Europos renginių savaitė, kurios metu buvo supažindinama su populiariais europietiškais valgiais skambant „eurovizinių“ dainų muzikai. Vlado Šlaito viešojoje bibliotekoje organizuoti stalo žaidimai, dalyvauta Europos egzamine.

Vyko europietiškiausios klasės rinkimai, o važiuojant miesto autobusu ukmergiškiams pasakoti įdomūs faktai apie Europos Sąjungą ir Europos Parlamentą. Ši veikla, džiaugėsi gimnazistės ir mokytoja, visiems ypač patiko. Išlipdami keleiviai sakė, kad jiems buvo labai įdomu, o tokių pramogų galėtų būti ir daugiau.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)