Spausdinti šį puslapį

Vėl aplankė poezijos paukštė

Renginio dalyviai. Renginio dalyviai.

Vilma BELAPETRAVIČIENĖ

Gegužiui pasidabinus įvairiaspalviais žiedais, jau 23 kartą rinkomės į Vlado Šlaito viešosios bibliotekos Jasiuliškių kaimo padalinio organizuojamą „Poezijos pavasarėlį“ pasiklausyti poezijos žodžio, dainų. Poetui reikia ir kančios, ir vienatvės, ir begalinio meilės jausmo – Mamai, Tėvynei, Gimtinei, Lietuvai...

Buvusi ilgametė viešosios bibliotekos metodininkė Margarita Rokienė, sakydama, kad neįsivaizduoja Jasiuliškio be „Poezijos pavasarėlio“, buvo teisi. Ši šventė čia, socialinės globos namuose, labai laukiama.

Šiais metais salėje, išpuoštoje žydinčiais žiedais, savo eiles dovanojo poetai: Regina Mulevičienė, Regina Nugarienė, Genoefa Povilavičienė, Nijolė Vanagienė, Jonas Povilavičius ir Stasys Vasilius. Muzikavo iš Siesikų atvykę Rima Vilčinskienė, Dalia ir Paulius Geišos bei moterų ansamblis „Rečiona“ iš Rečionių, vadovaujamas Ritos Čižiūnienės. Sveikinimo žodį tarė globos namų direktorius Vilius Petrauskas.

Visi dalyviai apdovanoti užimtumo centre pagamintais paukšteliais, rožių žiedais, padėkomis. Išlydime šių metų poezijos paukštę dar plasnoti po Lietuvą ir pasiliekame laukti kitų metų.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)