Spausdinti šį puslapį

Neįgaliųjų draugija paminėjo savo veiklos 30-metį

Į šventę susirinko gausus būrys svečių. Autorės nuotr. Į šventę susirinko gausus būrys svečių. Autorės nuotr.

Daiva ZIMBLIENĖ

Rajono savivaldybės atstovė spaudai

Daugiau nei 500 narių vienijanti Ukmergės rajono neįgaliųjų draugija paminėjo savo veiklos 30-metį. Renginyje dalyvavo gausus būrys svečių, tarp kurių – Ukmergės rajono savivaldybės meras Rolandas Janickas, mero pavaduotoja Agnė Balčiūnienė, savivaldybės administracijos direktorius Darius Varnas.

Meras R. Janickas pasidžiaugė, kad ši draugija yra labai aktyvi ir vienija daug narių: „Didžiuojamės jūsų veikla, nes ji yra labai reikalinga visai Ukmergės bendruomenei. Jūs mokate ne tik susiburti gražiems darbams, veiklai, koncertams, bet suburti ir kitas organizacijas į savo ratą, gražiai bendrauti ir vienytis. Linkiu visiems geros sveikatos, gražios bendrystės ir kuo geriausios kloties.“

Ukmergės kultūros centro šokių salėje vykusiame šventiniame renginyje savivaldybės vadovai aktyviausius draugijos narius pagerbė už aktyvią visuomeninę, kultūrinę ir sportinę veiklas.

Savivaldybės mero padėkos raštai įteikti: vokalinio ansamblio „Goda“ bei kvarteto „Kartos“ narei Janinai Badokienei, vokalinio ansamblio „Goda“ narėms: Irenai Misiukienei, Elenai Popovienei, Nijolei Stonienei, Onai Danguolei Šimelienei, Virginijai Žirinienei, Bronislavai Tolkačiovienei ir šio ansamblio seniūnei Angelei Valančienei, taip pat Aldonai Gedgovdienei, Rūtai Ginaitienei, Zojai Kilienei, Irenai Mikienei, Nijolei Navikienei, Zinaidai Zarankienei ir Janinai Žvikevičienei.

Už aktyvią veiklą ir nuoširdų savanorišką darbą, už kitoms organizacijoms rodomą gražų pavyzdį, jog susijungę žmonės tampa stipresni, mero padėka apdovanota ir Ukmergės rajono neįgaliųjų draugijos pirmininkė Zita Kviklienė.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)