Spausdinti šį puslapį

Rinkosi Dievo Motiną šlovinančios šeimos

Sekmadienį Ukmergės Švč. Trejybės bažnyčioje rinkosi Dievo Motinos komandos sutuoktinių poros su vaikais iš visos Lietuvos.

Dievo Motinos komandos – dvasinis katalikų sutuoktinių judėjimas. Savo narius jis buria į komandas bei siūlo konkrečias priemones, padedančias poroms atrasti Dievo meilę ir ja dalytis su kitais.

Judėjimą prieš 50 metų Prancūzijoje įkūrė tėvas Anri Kafarelis. Jis siekė padėti poroms brandinti santuokinį dvasingumą remiantis Santuokos sakramentu.

Kasmetinis šeimų susibūrimas organizuotas Šv. Mergelės Marijos Nekaltojo Prasidėjimo šventės metu. Į jį sukvietė Ukmergės bendruomenės Dievo Motinos komandos sutuoktinių poros.

Po šv. Mišių visi persikėlė į Kultūros centrą, kur vyko agapė – vaišės prie bendro stalo, skambėjo šlovinimo giesmės ir liudijimai.

Šį penktadienį, gruodžio 13 d., Švč. Trejybės bažnyčioje tikinčiųjų laukia šlovinimo ir liudijimų vakaras, kuriame dalyvaus kunigas, karo kapelionas, egzorcistas Arnoldas Valkauskas ir Ruklos parapijos bendruomenės nariai.

Šv. Mišių pradžia – 17.15 val.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)