Spausdinti šį puslapį

Kalėdinį šeimų turnyrą laimėjo Kaseliai

Kalėdinio šeimų turnyro dalyviai. Kalėdinio šeimų turnyro dalyviai.

 

Tradiciniame LMFA kalėdiniame šeimų turnyre šiemet susirungė 12 komandų, tarp kurių netrūko žinomų futbolo padangėje pavardžių.

A grupėje žaidė Kaseliai (Ukmergė, Anglija), Davidoniai (Kaunas), Cibulskai (Jonava), B grupėje – Ališauskai (Ukmergė, Švedija), Ivanovai (Ukmergė), Vitkauskai (Trakai), C grupėje žaidė Buzevičiai (Kaunas), Gudelevičiai (Naujoji Akmenė), Skominai (Ukmergė), D grupėje – Viktoravičiai (Šiauliai), Kartašovai (Ukmergė), Toropovai (Ukmergė).

Bronzos medalius iškovojo Buzevičių šeima, kuri 7:5 nugalėjo Vitkauskus. Finale susirungė Kaselių ir Viktoravičių šeimos, o dvikovą 5:3 laimėjo Kaseliai.

Komandos iš turnyro išsivežė ne tik puikią nuotaiką, bet ir prizus, medalius, diplomus ir suvenyrus. Seimo narys Juozas Varžgalys įsteigė prizą geriausiai pasirodžiusiai Ukmergės rajono šeimai ir jis atiteko Kaseliams.

Turnyro pagrindiniai remėjai – Lietuvos futbolo federacija, UAB V. Butkevičius ir kompanija, Ukmergės rajono savivaldybė.

Rėmėjai – AB „Rokiškio sūris“ filialas „Ukmergės pieninė“, Lietuvos sporto draugija „Žalgiris“, UAB „Boslita ir Ko“, UAB „Baltukmės statyba“, Ukmergės rajono vartotojų kooperatyvas.

Geriausi komandų žaidėjai: Kaselių šeimoje – Greta Lukjančukė ir Simas Dirsė, Viktoravičių – Raminta Peskovė ir Andrius Viktoravičius, Buzevičių – Deimantė Kontramavičiūtė ir Andrius Buzevičius, Vitkauskų – Eva Lukaševič ir Titas Vitkauskas, Ališauskų – Sonata Vanagaitė ir Romanas Lazdauskas, Cibulskų – Giedrė Cibulskaitė ir Dalius Cibulskas.

Informavo Ukmergės sporto centro pavaduotoja ugdymui Miglė Ivanauskienė.

UŽ inf.

 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)