Spausdinti šį puslapį

Antakalnio gatvėje klojamas vandentiekis

Šiuo me­tu į pa­bai­gą ei­na dar­bai pas­ku­ti­nia­me ES lė­šo­mis fi­nan­suo­ja­mo van­den­tie­kio ir nuo­te­kų tin­klų plėt­ros pro­jek­to Uk­mer­gė­je ob­jek­te. Jį ma­to kiek­vie­nas, ei­nan­tis ar va­žiuo­jan­tis Ant­akal­nio gat­ve.

 

Ge­di­mi­no Ne­mu­nai­čio nuotr. Dar­bus ke­ti­na­ma baig­ti bir­že­lį.


 

Šio­je gat­vė­je tie­sia­mas van­den­tie­kis. Ta­čiau juk nė­ra jo­kių tran­šė­jų, o tik keis­tos duo­bės?

Pa­sak UAB „Uk­mer­gės van­de­nys“ di­rek­to­riaus Ri­mo Ar­lins­ko, vamz­dy­nai klo­ja­mi va­di­na­muo­ju už­da­ruo­ju bū­du, ne­ar­dant vi­so as­fal­to, o duo­bes ka­sant tik to­se vie­to­se, kur bus šu­li­niai.

Po že­me vamz­džiai bus pra­tem­pia­mi spe­cia­lia įran­ga. Pas­kui švie­čiant ka­me­ro­mis bus tik­ri­na­ma at­lik­tų dar­bų ko­ky­bė sten­gian­tis iš­veng­ti nuo­ly­džio ne­tiks­lu­mų.

Pa­sak di­rek­to­riaus, už­da­ra­sis bū­das yra kiek bran­ges­nis nei įpras­ti­nis. Jis pa­si­rink­tas, nes Ant­akal­nio gat­vė yra kraš­to ke­lias. Jei tek­tų jį už­da­ry­ti, tai su­kel­tų uk­mer­giš­kiams daug ne­pa­to­gu­mų.

Už­da­ruo­ju bū­du lig šiol vamz­dy­nai Uk­mer­gė­je bu­vo klo­ja­mi vos ke­lio­se gat­vė­se.

Pro­jek­tą, ku­rio ver­tė 1 mi­li­jo­nas li­tų, vyk­do UAB KRS. Ob­jek­tas, į ku­rį įei­na Ant­akal­nio, Šlai­tų, Sto­ties ir dar ke­lios gat­vės, bus baig­tas bir­že­lio mė­ne­sį.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)