Spausdinti šį puslapį

Mano, kad moka per daug

Į re­dak­ci­ją už­su­ku­si Mai­ro­nio gat­vė­je Nr. 2 gy­ve­nan­ti Ja­ni­na pa­si­guo­dė ko­ky­bės ne­la­bai ati­tin­kan­čio­mis cen­tri­nio šil­dy­mo kai­no­mis. Mo­te­ris pa­sa­ko­jo, kad už 48 kvad­ra­ti­nių met­rų bu­to šil­dy­mą va­sa­rio mė­ne­sį ga­vo be­veik 66 eu­rų (230 li­tų) są­skai­tą. Tuo tar­pu bu­te bu­vo ga­na šal­ta – te­ko įsi­suk­ti į šil­tes­nius dra­bu­žius ir ne­pa­mirš­ti vil­no­nių ko­ji­nių.

 

Ge­di­mi­no Ne­mu­nai­čio nuotr.


 

Mo­ters įsi­ti­ki­ni­mu, va­sa­rio bū­ta tik­rai šil­to, tad mo­kes­tis už šil­dy­mą – di­de­lis. Jis esą mū­sų mies­te ne­ma­žė­ja.  

UAB „Uk­mer­gės ši­lu­ma“ di­rek­to­rius Rai­mon­das Ra­gaus­kas pa­si­do­mė­jo ir pa­ly­gi­no, kiek Mai­ro­nio gat­vės 2 na­mo gy­ven­to­jai mo­kė­jo už šil­dy­mą šį ir pra­ėju­sį se­zo­ną. Jo tu­ri­mais duo­me­ni­mis, 49 kvad­ra­ti­nių met­rų bu­to šil­dy­mas pra­ėju­sių me­tų sau­sį kai­na­vo 344 li­tus, šių me­tų sau­sį – 215 li­tų, pra­ėju­sių me­tų va­sa­rį – 305, šių me­tų – 229.

Di­rek­to­rius pri­mi­nė, kad tem­pe­ra­tū­rą re­gu­liuo­ja skai­tik­lio pri­žiū­rė­to­jas, ta­čiau gy­ven­to­jai dėl to, kad tem­pe­ra­tū­ra bu­tuo­se per že­ma, ga­li kreip­tis į jų įmo­nę. Iš mi­nė­to na­mo jo­kių skun­dų dėl to, kad bu­tuo­se per šal­ta, šie­met ne­bu­vo gau­ta. „Kad bu­tuo­se per šal­ta, mums reik­tų pra­neš­ti iš kar­to, o ne bai­gian­tis se­zo­nui“, – pri­mi­nė įmo­nės va­do­vas.

Vil­ma NEMUNAITIENĖ

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)