Nebaigtų perėjų tikino nepamiršę

Uk­mer­gės ra­jo­no sa­vi­val­dy­bės Sau­gaus eis­mo ko­mi­si­jos at­sto­vai tei­gia, kad ne­se­niai pa­grin­di­nė­se Uk­mer­gės gat­vė­se įreng­tos iš­ki­lio­sios per­ėjos už­tik­rins di­des­nį eis­mo da­ly­vių sau­gu­mą.

 

Ta­čiau ne vi­si vai­ruo­to­jai džiau­gia­si šia nau­jo­ve, ti­kin­da­mi, kad kai ku­rie kal­ne­liai įreng­ti taip, kad vai­ra­vi­mas va­žiuo­jant per juos dar ne­sau­ges­nis nei bu­vo.

Į „Uk­mer­gės ži­nių“ re­dak­ci­ją pa­skam­bi­nęs uk­mer­giš­kis Al­gir­das pa­sa­ko­jo, kad Kau­no gat­vė­je ne­to­li UAB „Lik­me­rė“ esan­ti iš­ki­lio­ji per­ėja – tik­ri spąs­tai vai­ruo­to­jams.

„Prieš pat kal­ne­lį pa­lik­tas gi­lus ir ašt­rus grio­vys. Va­žiuo­jant per jį kad ir ne­di­de­liu grei­čiu, au­to­mo­bi­lis šok­te­li taip, jog net dan­tys barkš­te­li. Ne­jau­gi per­ėjas įren­gi­nė­ju­si įmo­nė už sa­vo dar­bą at­si­skai­ty­ti ne­pri­va­lė­jo, kad nie­kam taip ir ne­už­kliu­vo toks bro­kas?“ – pik­ti­no­si pa­šne­ko­vas.

Iš­ki­lio­sios per­ėjos mū­sų mies­te įreng­tos Lie­tu­vos au­to­mo­bi­lių ke­lių di­rek­ci­jos prie Su­si­sie­ki­mo mi­nis­te­ri­jos ini­cia­ty­va ir lė­šo­mis. Jas įren­gė UAB „Tvir­ta“. Įmo­nės dar­bų va­do­vas An­drius Ur­bo­nas sa­ko, kad mi­nė­ta iš­ki­li san­kry­ža dar nė­ra pa­baig­ta įreng­ti.

Anot jo, prie­šais ją įreng­ti tra­pai, ku­riuo­se nu­ties­tas lie­taus van­dens su­rin­ki­mo vamz­dis. Dar­bus šiek tiek su­truk­dė iš­ki­lių­jų per­ėjų įren­gi­mo tech­no­lo­gi­jos. Pa­gal jas at­li­kus kai ku­riuos dar­bus, rei­kia iš­lauk­ti tam tik­rus ter­mi­nus ir tik ta­da per­ei­ti prie ki­tų dar­bų.

„Ne­ga­lė­jo­me iš kar­to baig­ti dar­bų, o pas­kui mū­sų įmo­nės dar­bi­nin­kai tu­rė­jo pa­gal gra­fi­ką į ki­tą ob­jek­tą va­žiuo­ti. Uk­mer­gė­je už­baig­si­me per­ėjas ar­ti­miau­siu me­tu“, – pa­ža­dė­jo dar­bų va­do­vas.

Jis sa­ko, kad yra ir dau­giau ne­pa­baig­tų per­ėjų. Ne iki ga­lo at­lik­ti dar­bai ir kai ku­rio­se iš jų Ant­akal­nio gat­vė­je. Mat čia taip pat dar ne­už­tai­sy­ti tar­pai prie bor­diū­rų. Pa­baig­ti vis­ką ža­da­ma vie­nu me­tu.

Autorė: Li­gi­ta JUODVALKIENĖ

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų